Telefonen er lukket fra d. 9/5-21/5 – vi kan træffes på mail ♡

Tremmeseng – Noble Vintage

1.799,00 DKK

Fri fragt på ordrer over 699,-

Stort udvalg af unikke produkter

Fokus på aktiv leg og udfoldelse

Beskrivelse

TREMMESENG – NOBLE VINTAGE

 

Noble tremmeseng i en lys valnøddefarve kombinerer lethed og luftig struktur med en utraditionel designerfinish. Toppen af ​​tremmesengens i form af smalle vandrette lameller giver hele sengen en lethed. Med en gennembrudt finish sikrer strukturen holdbarhed og en fuldstændig sikkerhed. Noble tremmeseng har en side som er højere med sin buede form, der refererer til den populære amerikanske stil.
Tremmesengen er malet med 2 lag certificeret bejdse i farven af ​​varmt naturtræ, som perfekt vil vise et børnehjørne i et minimalistisk, hvidt rum såvel som i et moderne, industrielt interiør. Et vintage-farvet møbel er også et perfekt supplement til et interiør i retro eller 70’er stil.

Noble tremmeseng vil perfekt komplementere arrangementerne baseret på dette års trends. I år, såvel som i det foregående, har interiøret i huse og lejligheder været domineret af stilarter, der bringer os tættere på naturen. Boho, Urban Jungle eller klassiske rustikke arrangementer, der kombinerer elementer af biofilt design. Det giver dig mulighed for at etablere eller styrke menneskets bånd til naturen og forbedre dets velbefindende i en tid med ekstremt hurtig by- og teknologisk udvikling.

Hvad er funktionerne på Noble tremmesengen?
Noble tremmeseng er på den ene side er udstyret med funktionen til at fjerne tre tremmer. Så snart barnet vokser op, bliver det muligt frit at komme ind og ud af den. Noble tremmesengen har 2 niveauer til indstilling af højden, samt en liste på den lige tremme, der beskytter sengen mod hakker fra små børnetænder. Den er kompitabel med Noble Daybed side.

 

Opsummering: 

  • 2 niveauer til højdeindstilling af madrassen
  • 3 aftagelige tremmer
  • Modellen passer til Classic Charger fritstående puslebord, og Daybed side.
  • Afrundede sider og kanter
  • Yderligere beskyttelse af bund og trin
  • Lameller af birketræ – længere levetid på madrassen, rigtig god ventilation

 

Ydermål:

Baby version: 134 x 65,5 x 94 cm
Junior version: Nej

Madrasmål:

Baby version: 120 x 60 cm (anbefalet madras op til 10 cm tyk)
Junior version: ingen

Højde for madrassen:

– 26 cm
– 54 cm

Farve:

Lys valnød

Materiale:

100% massiv fyrretræ + MDF

Vægt:
14,5 kg

Leveres usamlet

Varenummer WOO499287-1 Kategorier ,
Kategorier: ,