Hurtig levering på lagervarer ⋅ Fri fragt over 699,-*  ♡

Tremmeseng – Mini Stardust Craft Grey

1.099,00 DKK

Fri fragt på ordrer over 699,-

Stort udvalg af unikke produkter

Fokus på aktiv leg og udfoldelse

Beskrivelse

TREMMESENG – MINI STARDUST CRAFT GREY

 

Mini Stardust tremmeseng i en fin grå farve kombinerer lethed og luftig struktur med en utraditionel designerfinish. Toppen af ​​tremmesengens i form af smalle vandrette lameller giver hele sengen en lethed. Med en gennembrudt finish sikrer strukturen holdbarhed og en fuldstændig sikkerhed. Et kobbertrin, der pryder en af ​​de lange sider, tilføjer en moderne og unik karakter – Kobber har antibakterielle egenskaber. Mini Stardust tremmeseng er en mindre udgave af den almindelige Stardust Craft model.
Tremmesengen er malet med 3 lag certificeret maling i farven grå, som perfekt vil vise et børnehjørne i et minimalistisk, hvidt rum såvel som i et moderne, industrielt interiør. Et vintage møbel er også et perfekt supplement til et interiør i retro eller 70’er stil.

Mini Stardust tremmeseng vil perfekt komplementere arrangementerne baseret på dette års trends. I år, såvel som i det foregående, har interiøret i huse og lejligheder været domineret af stilarter, der bringer os tættere på naturen. Boho, Urban Jungle eller klassiske rustikke arrangementer, der kombinerer elementer af biofilt design. Det giver dig mulighed for at etablere eller styrke menneskets bånd til naturen og forbedre dets velbefindende i en tid med ekstremt hurtig by- og teknologisk udvikling.

 

Hvorfor vælge Mini Stardust tremmesengen?
Mini Stardust tremmeseng er en mindre udgave af den populære Stardust-model, og passer perfekt til de mindre soveværelser. Tremmesengen er kan let placeres på begge sider af voksensengen, så babyen hele tiden er tæt på sine forældre. Mini Stardust anbefales i alderen 0-7 måneder.

 

Ydermål: 95 x 46 x 70 cm

Madrasmål: 90 x 40 cm

Højde til madrassen: 34 cm

Farve: Grå

Materiale: 100% massiv fyrretræ

Vægt: 8 kg

Leveres usamlet

Varenummer WOO4940-1 Kategorier ,
Kategorier: ,