Telefonen er lukket fra d. 9/5-21/5 – vi kan træffes på mail ♡

Tremmeseng – Mini Bedside Crib Vintage

999,00 DKK

Fri fragt på ordrer over 699,-

Stort udvalg af unikke produkter

Fokus på aktiv leg og udfoldelse

Beskrivelse

TREMMESENG – MINI BEDSIDE CRIB VINTAGE

 

Mini Bedside Crib tremmeseng i en smuk valnødde farve kombinerer lethed og luftig struktur med en utraditionel designerfinish. Toppen af ​​tremmesengens i form af smalle vandrette lameller giver hele sengen en lethed. Med en gennembrudt finish sikrer strukturen holdbarhed og en fuldstændig sikkerhed.
Tremmesengen er malet med 2 lag certificeret bejse, som perfekt vil vise et børnehjørne i et minimalistisk, hvidt rum såvel som i et moderne, industrielt interiør. Et vintage møbel er også et perfekt supplement til et interiør i retro eller 70’er stil.

Mini Bedside Crib vil perfekt komplementere arrangementerne baseret på dette års trends. I år, såvel som i det foregående, har interiøret i huse og lejligheder været domineret af stilarter, der bringer os tættere på naturen. Boho, Urban Jungle eller klassiske rustikke arrangementer, der kombinerer elementer af biofilt design. Det giver dig mulighed for at etablere eller styrke menneskets bånd til naturen og forbedre dets velbefindende i en tid med ekstremt hurtig by- og teknologisk udvikling.

 

Hvorfor vælge Mini Bedside Crib tremmesengen?
Mini Bedside Crib tremmeseng er en mindre udgave af den traditionelle tremmeseng, og passer perfekt til de mindre soveværelser. Tremmesengen er kan let placeres på begge sider af voksensengen, så babyen hele tiden er tæt på sine forældre. Mini Bedside anbefales i alderen 0-7 måneder.

 

Ydermål: 95 x 46 x 70 cm

Madrasmål: 90 x 40 cm

Højde til madrassen: 34 cm

Farve: Valnød

Materiale: 100% massiv fyrretræ

Vægt: 8 kg

Leveres usamlet

Varenummer WOO4940-1-1 Kategorier ,
Kategorier: ,