Grundet opdatering af vores telefonsystem er telefonen i øjeblikket lukket – vi kan træffes på mail ♡

Tipiseng Plus

2.999,00 DKK

Fri fragt på ordrer over 699,-

Stort udvalg af unikke produkter

Fokus på aktiv leg og udfoldelse

Beskrivelse

TIPISENG PLUS

 

Tipisengen er et godt sted at slappe af og lege

En tipiseng er et godt sted at lege og hvile for et barn. Den unikke struktur af trærammen i form af en tipi vil gøre dit lille barn villigt til at opfinde nye lege og tilbringe tid i tipien i løbet af dagen. Om natten vil sengen give barnet en god nats søvn, hvorunder de får energi til den næste dag.

En tipiseng som er lavet af materialer, der er sikre for børn

Børnes tipiseng er lavet af fyrretræ af høj kvalitet. Det er sikkert for barnet, der bruger meget tid på det – både under søvn, og under leg. Naturligt træ af strukturen vil sikre børns sundhed.

Tipisengen er dimensioneret til at passe til de fleste madrasser

Tipi til et barns værelse er lavet til at imødekomme barnets og dine behov. Vi leverer senge i størrelser tilpasset de mest almindelige typer madrasser. Du finder også madrasser i vores sortiment.

Tipiseng Plus øges med 20 cm (i forhold til Standard), så en skuffe kan placeres under den (skuffen skal købes separat). Du kan også bruge den uden skuffe. 

Sengen har tremmer på alle sider. Den forreste tremme kan monteres på højre eller venstre side. 

Skuffen trækkes ud på hjul. Dens bund er lavet af trin, så du kan placere en ekstra madras i den. Skuffens højde er 20 cm – dette er også højden på husets seng. Skuffekisten er 10 cm dyb. Madrassen til skuffen skal være max 10 cm tyk og 10 cm kortere og smallere end sengens størrelse.

 

Leveringstid: Naturlig – cirka 14 hverdage; Malet – cirka 3 uger

Sættet inkluderer en sengestel, skruer og dyvler og en brugermanual. Prisen inkluderer ikke madrassen og skuffe. Sengen er til selvmontering.

Anbefalet madrasstykkelse – 9-12 cm.

Varenummer MIA0402-1-1-1 Kategorier ,
Kategorier: ,