Hurtig levering på lagervarer ⋅ Fri fragt over 699,-*  ♡

Savanna

Yderst smukt tapet med dyr fra savannen fra Dekornik – perfekt til børneværelset!

899,00 DKK

Fri fragt på ordrer over 699,-

Stort udvalg af unikke produkter

Fokus på aktiv leg og udfoldelse

Beskrivelse

SAVANNA

 

Hvilket tapet er det! En drøm, der går i opfyldelse! Bestemt for os, men vi tror – ja, vi er sikre på – at dette tapet er en drøm, der går i opfyldelse for alle småbørn. En ægte paradisverden, afrikansk savanneventyr med masser af dyr, som hvert barn elsker!

Designet af dette tapet har krævet en stor indsats. Den er nemlig ikke designet, til kun at kun se  godt ud på en væg af en bestemt størrelse. Savanna tapet kan bruges enten på en 100 cm bred væg eller en 400 cm væg! Denne print er gentagen, og dyrene er placeret på en sådan måde, at der ikke er nogen risiko for, at du vil skære nogen af ​​motiverne over, mens du passer tapetet til din væg.

De vigtigste ting, du har brug for at vide om vores Savanna tapet:

Tapetet starter med en elefant. En halv elefant for at være helt nøjagtig, da hele figuren ville være omkring 150 cm – 180 cm, og i nogle tilfælde vil det tage halvdelen af ​​rummet! Derfor vises elefanten en gang på tapetet, når det starter motivet, og så forsvinder det. Mønsteret gentages, men uden elefanten.
Mønsteret er opdelt i baner – 50 cm brede. Dyrene er placeret, så deres hoveder er mere eller mindre i samme afstand fra hinanden. Derfor, når der skæres banerne, er der ingen risiko for, at girafens hoved splittes, eller at tukanen mister sit næb. Jævnt fordelte dyrefigurer hjælper også med at justere tapetet til væggens mål.

Hvordan vælger jeg et tapet?

Mål først væggens bredde. Så kig på vores referencetegning, hvor vi har visualiseret, hvordan dit tapet vil se ud, når du f.eks. Bestiller 3 eller 6 paneler (3 paneler = 150 cm brede, 6 paneler = 300 cm). Endelig bestil så mange paneler, som du har brug for til størrelsen på din væg. Visualiseringen viser arrangementet på en væg med en bredde på 400 cm. Hvis din væg er længere, gentages mønsteret igen fra 5. stribe.

Inden du lægger det limede tapet på, skal du prøve at lægge det mod væggen for at se, hvordan det ser ud. BEMÆRK – den første strimmel limes først ud fra bunden. Dette skyldes, at i bunden af ​​tapetet kan du se jorden, hvor blomsterne kommer fra. Det betyder, at hvis vi har en væg, der er 260 cm høj, og vi begynder at klæbe tapetet fra toppen, bliver det muligvis afskåret fra bunden på 20 cm i slutningen af ​​påsætningen for at passe til væggen. Det ville betyde at skære billedet af med blomsterne.

Vær opmærksom på, hvor højt dyrene er for at gøre tingene lettere for dig selv: elefanten er 155 cm høj, giraffen – 230 cm høj, og flamingoer er mellem 140 og 190 cm høje. En lille løveunge, der gemmer sig bag blade, er 65 cm høj, og træerne i baggrunden klatrer til en højde på næsten 252 cm.

 

TEKNISK:

Tapetet er opdelt i baner:

  • Højde: 280 cm
  • Bredde: 50 cm

Prisen er for én bane.

Disse baner passer til alle standardflader, da der er ekstra 20 cm længde, så du kan beskære i henhold til højden af væggen. Det er hurtigere og enklere at bestille tapeter i baner. Mål bare væggen og bestil det antal baner, du har brug for. Der behøves ikke længere udvidede faglige konsultationer. Her kan du ikke gå galt i byen!

De smalle tapetstriber garanterer, at tapetet passer perfekt til bredden af ​​væggen. Hvad mere er, det gentagne mønster, hvor hver bane ser identisk ud, gør det muligt for mønsterelementerne at anbringes fejlfrit på væggen, når der limes tapet ud fra loftet. Dette gør at der er meget lidt overskudsmateriale.

Tapetet er produceret på et specielt materiale. Det er et raffineret papir, der smukt gengiver farver. Den er holdbar, mat og snehvid.

Materialet er certificeret ikke-brandfarligt og opfylder alle kravene i Den Europæiske Union.

Tapetet er ikke selvklæbende, og vi anbefaler derfor, at du ikke bruger opløsningsmiddelbaseret lim til at påføre det. Vi anbefaler især Flügger 377-rulleklæber (dette er ikke en reklame, det er blot denne der anvendes i producentens studier, derfor anbefalingen).

Inden du anvender tapet – grund væggen grundigt og rengør overfladen for støv eller fedt. Vores tapeter kan kun påføres på væggene efter ca. 20 dage fra det sidste maling.

 

Varenummer DEKO202 Kategorier , ,