Hurtig levering på lagervarer ⋅ Fri fragt over 699,-*  ♡

Rutsjebanesæt – Hvid/grå – Hård

Det populære rutsjebanesæt i 4 dele – perfekt til at styrke barnets motoriske udvikling.

Fås både i en blød, og en hård version.

1.749,00 DKK

Fri fragt på ordrer over 699,-

Stort udvalg af unikke produkter

Fokus på aktiv leg og udfoldelse

Beskrivelse

RUTSJEBANESÆT – HVID/GRÅ – HÅRD

 

Nu er vores populære rutsjebanesæt kommet i en hårdere version. Denne version kan klare voksenvægt – uden at den synker.

Dette rutsjebanesæt er fantastisk til at forbedre dit barns motoriske færdigheder, og giver rig mulighed for masser af timers leg!

Skumsættet giver masser af forskellige legemuligheder – brug det som en rutsjebane, en forhindringsbane, eller brug det sammen med et af vores byggesæt og få den ultimative legeoplevelse.

Rutsjebanesættet er lavet i polyethylen skum, som kendetegnes ved høj modstandsdygtighed over for tryk, i forhold til vores anden version den bløde, kan polyethylen skum klare voksenvægt uden at den synker i skummet. Hvert element er udstyret med holdbart og slidstærkt PVC stof, som er håndsyet med yderste præcision. Sættet er let at rengøre – aftør blot med en fugtig klud. Stoffet på dette rutsjebanesæt er lavet med en smule tekstur. Kilen og trappen sættes fast i hjørnekoldsen med velcro, for at forhindre at det glider fra hinanden når der tumles rundt.

Rutsjebanesættet som er produceret i EU – er desuden 100% fri for ftalater, er CE-mærket og har et hygiejnecertifikat.

 

Mål:

Trappe: 80 x 50 x 40 cm.

Rutsjebane: 80 x 50 x 40 cm.

Hjørneklods: 50 x 50 x 40 cm.

Trekant: 70 x 34 x 20 cm.

 

Bemærk: dette sæt bliver sendt i 2 pakker  – det kan derfor forekomme, at de bliver leveret på forskellige tidspunkter. Dette kommer an på forsinkelser hos fragtfirmaet. Begge pakker kan følges i afsendelsesmailen.

Varenummer 24236 1.9 Kategorier , ,