Grundet opdatering af vores telefonsystem er telefonen i øjeblikket lukket – vi kan træffes på mail ♡

Premium babynest – Ornitologi

Premium håndlavet babynest i smukt print

759,00 DKK

På lager

Fri fragt på ordrer over 699,-

Stort udvalg af unikke produkter

Fokus på aktiv leg og udfoldelse

Beskrivelse

PREMIUM BABYNEST – ORNITOLOGI

 

Smuk håndlavet babynest – Ornitologi – omslutter forsigtigt babyen, reducerer pladsen omkring og giver babyen en følelse af sikkerhed – ligesom i livmoderen.
Du kan bruge den i en klapvogn, seng, i sofaen eller hvor som helst du ønsker. Den kan tages med på en rejse, besøge venner og andre steder. Dette gør at den lille baby altid kan have sit yndlings sovested med sig. Ud over en blid wrap og en følelse af sikkerhed, beskytter babynesten barnet mod at falde ned fra sofaen eller sengen.

Babynesten er lavet af bomuld af højeste kvalitet og blød fløjl. Det bløde og behagelige at røre ved – fløjlstof – er det perfekte materiale. Det er utroligt delikat og samtidig ekstremt holdbart. Den innovative teknologi til dobbeltvævning af ekstremt tynde polyestertråde giver denne fantastiske effekt.

I premium-babynest, er siderne og madrassen lavet af elastisk polyurethanskum, som kan tages af ved vask. Siderne af skummet, der er hårdere end silikonepåfyldning og mere åndbart, minimerer vi risikoen for SIDS. Premium-madrassen er 2,5 cm tyk og er lavet af skum med en passende tæthed, som muliggør det fysiologiske arrangement af babyens krop.
Lukningen er sikret med et bredt velcro-fastgjort tape, så babyen ikke får benene sammenfiltret i strengene / båndene, der ofte bruges på dette sted.

Premium babynest er også perfekt som en stilfuld gave, til et babyshower og enhver anden dejlig lejlighed.

Dedikeret til babyer i alderen 0 til 8 måneder.

Mål: udvendigt: 90 x 46 cm, indvendigt: 28 x 70 cm (+/- 2 cm)

Sammensætning: Blød fløjl og 100% bomuld af højeste kvalitet. Fløjl og bomuld passer perfekt til hinanden med hensyn til farver.

Fyld: antiallergisk, åndbart polyurethanskum.

Vaskemetode: vask ved 30 ° C, vask ikke i hånden, brug ikke tørretumbler

Varenummer MAKA4848-1-1-1-1-1-1-1 Kategorier , ,