VI ER VED AT OPDATERE SIDEN - VI BEKLAGER EVENTUELLE FEJL OG MANGLER ♡
HURTIG LEVERING PÅ LAGERVARER • FRI FRAGT OVER 699 KR* ♡

Nonomo tipi stativ til slyngevugge – Hvid

Et stilrent tipi stativ til din slyngevugge, med et design der passer ind i alle hjem. Her vil din baby få en tryg og rolig søvn hvor som helst!

1.899,00 DKK

Fri fragt på ordrer over 699,-

Stort udvalg af unikke produkter

Fokus på aktiv leg og udfoldelse

Beskrivelse

NONOMO TIPI STATIV TIL SLYNGEVUGGE – HVID

 

Et stilrent tipi stativ til din slyngevugge, med et design der passer ind i alle hjem. Her vil din baby få en tryg og rolig søvn hvor som helst. Det kan nemt samles og skilles ad, helt uden værktøj, så du kan tage det med dig alle vegne. Designet med 3 ben for en god sikkerhed, og med plads til at der kan hænge både en slyngevugge, samt en motor hvis dette ønskes. Det findes i farven hvid og antrachite og kan bruges fra 0-15 kg. Højden på stativet er 194 cm.
Stativet skal altid stå på et stabilt og lige underlag, og bruger et gulvareal på 125 x 138 cm.
Produceret i Tyskland.

Nonomo Tipi stativ er som skabt til de skandinaviske hjem. Et stilrent design med den smukke top i bæredygtigt egetræ, som passer ind i indretningen hos de fleste familier.

Stativet er nemt at samle uden brug af værktøj. Man klikker blot stængerne og toppen sammen, så det er lige til at tage med sig, så baby altid har et trygt sted at sove. Med en højde på 1,94 m. og gulvareal på 125 cm x 138 cm kan stativet stå både inde og ude så længe underlaget et jævnt og stabilt.

Fra stativ til tipi
Når barnet er vokset ud af slyngevuggen, kan du med fordel forlænge stativets anvendelsesperiode ved at omdanne det til en tipi med Tipi coveret fra Nonomo.

  • Gulvareal: 125 cm x 138 cm
  • Højde: 194 cm
  • Kan bære følgende vægt: 0-15 kg
  • Farve: Hvid
  • Produceret: Tyskland
Varenummer AIO9922 Kategori