Grundet opdatering af vores telefonsystem er telefonen i øjeblikket lukket – vi kan træffes på mail ♡

Modulsofa – Grå

Modulsofaen i skum er et praktisk og multifunktionelt møbel, som ikke bør undværes på børneværelset!

1.999,00 DKK

Fri fragt på ordrer over 699,-

Stort udvalg af unikke produkter

Fokus på aktiv leg og udfoldelse

Beskrivelse

MODULSOFA – GRÅ

 

Modulsofaen i skum er et praktisk og multifunktionelt møbel, som ikke bør undværes på børneværelset!
Sofaen kan bruges som madras, et møbel til at sove og til at sidde på. Dit lille barn kan slippe dampen her, læse en bog, en historie eller bare slappe af.

Modulsofaen er ikke bare et funktionelt møbel. Den består af 10 elementer, som kan kombineres som byggeklodser for at skabe forskellige konstruktioner efter dit barns fantasi: begyndende med forskellige møbler (lænestol, seng, puf osv.), kan børn bruge dem til at bygge deres egne køretøjer (bil, raket, gravemaskine osv.) og skabe fantasifulde konstruktioner – et barns fantasi har trods alt ingen grænser.

På den måde udvikler barnet gennem leg sin fantasi og kreative tænkeevne. Derfor er de som skumblokke ideelle til børnehaver, daginstitutioner eller rehabiliteringscentre som en form for læring og leg.

Skumsofaen er omhyggeligt designet og fremstillet – alt sammen med de yngste brugere i tankerne. De anvendte materialer er af høj kvalitet, hvilket afspejler sig i produktets holdbarhed og sikker leg for barnet. Sofaens individuelle moduler er lavet af blødt polyurethanskum for at give komfort, når du slapper af. Betrækket er syet af et behageligt møbelstof, som er slidstærkt og modstandsdygtigt over for slid. Den kan nemt tages af og vaskes i vaskemaskinen ved 30°C.

Varenummer VEL699-1-1 Kategorier , , ,