VI ER VED AT OPDATERE SIDEN - VI BEKLAGER EVENTUELLE FEJL OG MANGLER ♡
HURTIG LEVERING PÅ LAGERVARER • FRI FRAGT OVER 699 KR* ♡

Misioo legemadras – Flower – Marmor

Dekorer værelset med denne smukke legemadras. Fremstillet i blød og høj kvalitet og testet for sikkerhed og alle kvalitetscertificeringer.

1.299,00 DKK1.499,00 DKK

Fri fragt på ordrer over 699,-

Stort udvalg af unikke produkter

Fokus på aktiv leg og udfoldelse

Beskrivelse

MISIOO LEGEMADRAS I MARMOR

Misioo legemadras formet som en blomst, er nyttig til mave-tid for babyer, og dem der skal lære at kravle eller gå. Du kan stole på at den bløde skum madras, er der for at understøtte barnet under sin udvikling. Denne ultra-bløde og håndlavede madras er her for at beskytte, støtte og inspirere dit barn. Fordi det nemt kan foldes, er det let at skabe et indbydende miljø for din baby hvor som helst i huset.
Legemadrassen har mange anvendelses muligheder. Blandt andet kan du folde madrassen op ad en væg eller i et hjørne, så man får et sæde til hygge og historielæsning. Betrækket kan tages af, og vaskes (30 ° C).

Ligesom børns fantasi kender madrassen ingen grænser. Produktet kombinerer stil med alsidighed – det skaber plads til sjov eller afslapning og kan også bruges til at beskytte hårde overflader. Vi anbefaler at kombinere madrassen med et af vores boldbassiner.

Mål: Udfoldet 120 x 120 cm/160 x 160 cm – foldet 60 x 60 cm/80 x 80 cm.
Tykkelse: 5 cm.

 

Varenummer 2425 Kategori
Kategorier: