Hurtig levering på lagervarer ⋅ Fri fragt over 699,-*  ♡

Minimondo Low garderobskab – Hvid

Minimondo garderobeskab i FSC-certificeret træ og malet med økologisk børnevenlig maling – findes i 2 farver

5.999,00 DKK

Fri fragt på ordrer over 699,-

Stort udvalg af unikke produkter

Fokus på aktiv leg og udfoldelse

Beskrivelse

MINIMONDO LOW GARDEROBESKAB – HVID

 

Den højeste kvalitet uden kompromis, som går hånd i hånd med det bedste, tidløse design. Minimondo garderobeskabet vil give masser af plads til alle børns ting. Med den lavere højde får du lettere adgang til hele garderobeskabets indhold.
Garderobeskabet er udstyret med en stang og 4 justerbare hylder, som er gemt bag lågen der err udstyret med hængsler med Soft-Close-system.
Under lågen er der en rummelig skuffe med front af massivt birketræ. Skuffesider lavet af krydsfiner bevæger sig på usynlige metalskinner med et lydløst lukkesystem.
De skrå ben tilføjer lethed, og med deres stilforbindelse opnås yderligere stabilitet af strukturen.

 

Et bredt udvalg af møbler fra Minimondo-kollektionen giver dig mulighed for at arrangere ethvert rum efter dine behov og præferencer. Glem alt om problemer med mangel på plads til at opbevare dine ting. Bøger, tøj, legetøj – fra nu af finder du plads til alt.

Under skabelsen er der ikke kun tænkt på funktionalitet, men også på dit barns sikkerhed og komfort. Derfor er alle møblerne i kollektionen lakeret med økologiske vandfarver. Hængsler har et soft-close system.
Skabet er lakeret med børnevenlige og miljøvenlige lakker, og træet, den er lavet af, kommer fra certificerede, veldrevne skove. Dette garanteres med et FSC-certifikat.

 

Mål:
Højde: 166 cm
Bredde: 90 cm
Dybde: 50 cm

Varenummer INMON3959-1 Kategorier ,
Kategorier: ,