Hurtig levering på lagervarer ⋅ Fri fragt over 699,-*  ♡

Latexmadras – Simple

Vendbar latexmadras i medium fasthed – for fantasisk komfort

2.099,00 DKK

Fri fragt på ordrer over 699,-

Stort udvalg af unikke produkter

Fokus på aktiv leg og udfoldelse

Beskrivelse

LATEXMADRAS – SIMPLE

 

Vi anbefaler Simple madrassen til personer, der sætter pris på komfort og bekvemmelighed – samt personer som lider af allergi ​​Latexmadrassen er med enestående hygiejniske, svampedræbende og antiallergiske egenskaber. Den er lavet af et tykt lag latex med et specielt system af ventilationshuller, der øger madrassens hygiejne og luftighed. Det har også 7 komfortzoner, som yderligere øger evnen til at tilpasse sig formen.

Madrassen er kendetegnet ved højpunktselasticitet, som positivt påvirker manglen på følelse af bevægelserne hos den nærliggende person. Madrassen bøjes kun i trykpunkter og påvirker ikke bøjningen af ​​madrassen i andre områder. Det unikke system af kanaler, der bruges i denne madras, gør madrassen ekstremt luftig. Madrassen kan bruges i et sæt med en traditionel eller justerbar ramme.

Latex er kendetegnet ved høj holdbarhed og punktelasticitet, tilpasser sig perfekt til kroppens form og garanterer høj søvnkomfort. Systemet med huller gennemgår madrasens inderside en kontinuerlig ventilationsproces, og har desuden antibakterielle og svampedræbende egenskaber. Det naturlige latexindhold er så højt som 20%.

 

 

Fordele ved madrassen:

  • latexskum, 14 cm tyk
  • 7 komfortzoner
  • Et unikt system af kanaler, der øger luftcirkulationen
  • Madrashøjde ca. 16 cm
  • 360 ° lynlås
  •  Primo-betræk, quiltet – kan vaskes ved 60 ° C

 

Varenummer FOREVERLA-2 Kategorier ,
Kategorier: ,