Telefonen er lukket fra d. 9/5-21/5 – vi kan træffes på mail ♡

Køjeseng – Collet Trio 120

4.699,00 DKK

Fri fragt på ordrer over 699,-

Stort udvalg af unikke produkter

Fokus på aktiv leg og udfoldelse

Beskrivelse

KØJESENG – COLLET TRIO 120

 

En innovativ køjeseng, der perfekt kombinerer fordelene ved en dobbeltseng med en ekstra “enkelt”. Sengen, der er lavet af 100% fyrretræ, som sikrer en sikker og behagelig søvn for hele tre personer. Hvis behovet opstår, kan de nemt opdeles i 2 selvstændige senge. Sengen er lakeret med børnevenlig og miljøvenlig vandbaserede lakker. Træet der bruges til produktionen af ​​sengen, kommer fra skove, der forvaltes i overensstemmelse med standarderne for korrekt skovdrift. Dette garanteres det med et FSC-certifikat.

Tilgængelige farver: hvid, lysegrå, natur, pastelrosa, pastelblå.

Det er muligt at montere stigen på højre eller venstre side, derfor er der lavet ekstra åbninger. I tilfælde af lyserøde og blå senge skal du ved bestilling vælge hvilken side stigen skal placeres, så der ikke vil være yderligere huller. Tilføj det let som bemærkning til ordren.

Collet

Møbler fra Collet-kollektionen har en tidløs, enkel form, der understreges af farver, som især børn kan lide. Den elskede hvide farve sikrer er ro og harmoni, der passer ind i ethvert interiør. Til de mindste, der gerne vil fylde deres rum med farveglæde, tilbyder vi rolig pink, smuk blå og en skøn lysegrå.

 

Mål:

Bredde: 212,5 cm
Højde: 150 cm
Dybde: 135,5 cm

 

 

Bemærk:

Højsenge og køjesenge er ikke beregnet til børn under 6 år på grund af risikoen for at komme til skade ved at falde ud.
Maksimal belastning er den statiske vægt, det er med andre ord den belastning, som sengen kan tåle, når du ligger eller sidder på den.
Belastning: 100 kg

Varenummer INMON201 Kategorier ,
Kategorier: ,