Hurtig levering på lagervarer ⋅ Fri fragt over 699,-*  ♡

Justerbart læringstårn – Natur

Læringstårn i natur farve er tilpasset skandinavisk stil og børns komfort. Giv dine børn fornøjelsen af at deltage i madlavning eller bare kigge på, mens du arbejder i køkkenet.

1.299,00 DKK

Fri fragt på ordrer over 699,-

Stort udvalg af unikke produkter

Fokus på aktiv leg og udfoldelse

Beskrivelse

JUSTERBART LÆRINGSTÅRN – NATUR

 

Vi ønsker måske ikke at vores børn skal vokse op og blive uafhængige, men dette vil ske uanset hvad. Det vi dog kan gøre, er at hjælpe vores små ved at give dem de rigtige værktøjer til at udvikle deres tro, uafhængighed, rækkevidde og udvide deres grænser.
Et læringstårn hjælper med at omdanne enkel madlavning til en uforglemmelig oplevelse for både dig og din lille hjælper, mens du holder barnet i sikker afstand væk fra de skarpe genstande.
Fra nu af behøver du muligvis ikke længere at vaske dine tallerkener, da dit barn nemt kan gøre det selv ved at flytte læringstårnet rundt i køkkenet, som de ønsker. Dette er virkelig det bedste produkt, du kan eje: legested, grænse-rykkende, læringstårn og pssst – deltids-opvaskemaskine-funktion kommer som en bonus helt gratis (* oplæring kan være nødvendig).
På den seriøse side – er dette produkt en stor hjælp for ethvert barn derude. Den hjælper med at vaske hænder, at børste tænder, hjælpe mor eller far med madlavning eller få adgang til den øverste hylde, hvor kiks er skjult. Det minimalistiske design passer perfekt til enhver interiørstil.

Mål:

Højde – 90 cm
Bredde – 40 cm
Dybde – 42 cm
Første trin højde: 18,5 cm – 22,5 cm – 26,5 cm
Platformhøjde: 34 cm – 38 cm – 42 cm

Specifikationer:

▪ Materiale – birkekrydsfiner lakeret
▪ Børnevenlig finish. Lak opfylder kravene i den europæiske sikkerhedsstandard EN 71-3.
▪ Læringstårnet sendes usamlet. Instruktioner er med, og det er meget let at samle.
▪ Som med alle børns produkter er tilsyn med voksne påkrævet.

Varenummer DUCK3292-1-2-1-1-1 Kategorier ,
Kategorier: ,