Hurtig levering på lagervarer ⋅ Fri fragt over 699,-*  ♡

Indendørs klatrestativ XXL – Hvid

En perfekt indendørs legeplads til børneværelset! Inkluderer dobbeltsidet rutsjebane, gymnastikringe og en ringgynge. For timevis af aktiv leg!

3.699,00 DKK

Fri fragt på ordrer over 699,-

Stort udvalg af unikke produkter

Fokus på aktiv leg og udfoldelse

Beskrivelse

INDENDØRS KLATRESTATIV XXL – HVID

 

LEGEPLADS PÅ BØRNEVÆRELSET – Dette klatrestativ inkluderer en stige, klatrenet, gymnastikringe og en rutsjebane – den perfekte måde at brænde energi af!

STØTTER FYSISK UDVIKLING – Klatrestativet tilbyder børn en sjov måde at holde sig aktive på – hvilket styrker hjerte, knogler og muskler.

IDEAL FOR TO – Dette klatrestativ understøtter op til 60 kg; ideel til flere børn fra 1-5 år, når venner kommer for at lege – for fælles glæde er dobbelt glæde.

SIKKER FOR BØRN – For at sikre dine børns sikkerhed bruges der kun træ af høj kvalitet. Klatrestativet er malet med vandbaseret maling, som er fri for opløsningsmidler – og derfor børnevenlig.

FORDELE VED INDENDØRS KLATRESTATIV – Når du sætter det op indendørs, er der nu ikke flere undskyldninger for at lave ingenting. Det er lige meget, om det regner eller sner udenfor, dine børn vil elske leg på klatrestativet indenfor!

 

Søger du efter måder at få dine børn til at forblive aktive?

Regelmæssig fysisk aktivitet er vigtig for alle, men især for børn. De første fem leveår er afgørende for optimal vækst og udvikling.
Desværre er det sværere end nogensinde at opmuntre børn til at være aktive. Overfloden af ​​enheder tiltrækker altid opmærksomhed og er vanedannende!
– Klatrestativet tilbyder en engagerende måde at få børn til at forblive fysisk aktive.
Med en stige, klatrenet, ringe og rutsjebane motiverer legepladsen dine børn til at føre en aktiv livsstil væk fra tablets og smartphones.

Endnu vigtigere er det, at dine børn ikke går glip af de enorme fordele ved regelmæssig fysisk aktivitet, såsom forbedret mentalt velvære, selvværd, koordination, balance og reaktionstid.
Selvom den er beregnet til børn i alderen 1 til 5 år, er klatrestativet også velegnet til større børn. Den har en vægtkapacitet på 60 kg. Rammen måler 145 x 120 x 120 cm og rutsjebanen 145 x 37 cm.

Yderligere fordele:
Rutsjebanen har flere funktioner. På den ene side er rutsjebanen, på den anden side stigen.
Trædesign bringer udendørs karakter ind i rummet

BEMÆRK – farven på rebene kan variere.

Varenummer RIN2993-2-1 Kategorier ,