Hurtig levering på lagervarer ⋅ Fri fragt over 699,-*  ♡

Husseng – Poppi

2.849,00 DKK

Fri fragt på ordrer over 699,-

Stort udvalg af unikke produkter

Fokus på aktiv leg og udfoldelse

Beskrivelse

HUSSENG – POPPI

 

Leder du efter en stilfuld ny seng for at fuldende børneværelset? Den lille vil helt sikkert blive forelsket i denne super enkle, højkvalitets husseng POPPI, som garanteret sætter et smil på dit barns ansigt!

En husseng er et godt valg af seng, da den ikke nok med at være et godt sovemiljø, også kan bruges som legehule i løbet af dagen! Denne seng er udviklet ud fra MONTESSORI- principperne og er et godt valg til at hjælpe dit barns udvikling. Dit barn vil være i stand til at udvide deres fantasi og samtidig give dig ro i sindet ved at vide, at de er i sikkerhed!

En kombination af udsøgt håndværk og 60mm kvalitets træ, giver denne seng fremragende stabilitet, der holder i årevis. Med et maks. belastningskapacitet på 150 kg, kan du endda lægge dig i seng med dit barn og læse en historie inden sengetid.

Sengestellet sidder 6 cm over gulvet, hvilket er fantastisk til små børn, da de let kan komme ind og ud af sengen, og risikoen for, at de falder og skader sig selv, reduceres kraftigt ved hjælp af barrieren (denne kan fjernes når barnet bliver ældre). Den samlede sengehøjde er 125-135 cm (afhængig af sengens størrelse).

Der er 5 forskellige farvemuligheder, så det ser helt sikkert godt ud i ethvert rum. Vælg mellem naturlig, transparent olie, hvid, grå eller sort. Alle overflader er miljøvenlige og er velegnede til personer med allergi.

Vi leverer en simpel trin-for-trin monteringsvejledning, hvilket betyder, at dit barn kan komme til at bruge den på ingen tid!

Alt træ overholder fuldt ud PEFC ST 2002: 2013, Chain of Custody of Forest Based Products – Requirements.

Funktioner

  • 3 års producentgaranti
  • Fås i 5 forskellige farver
  • Alt træ er i fuld overensstemmelse med PEFC ST 2002: 2013, Chain of Custody of Forest Based Products – Requirements

Specifikation

  • Samlet højde: 125-135 cm (afhænger af sengestørrelse)
  • Mål fra gulv til sengestel: 6 cm
  • Maksimal belastningskapacitet: 150 kg
  • Anbefalet madrashøjde: over 18 cm (medfølger ikke)
Varenummer BEN675 Kategorier , ,
Kategorier: , ,