Hurtig levering på lagervarer ⋅ Fri fragt over 699,-*  ♡

Husseng – Elia

En seng og hus i ét er et perfekt sted at slappe af og lege for alle børn: om dagen er perfekt til leg, når om natten er et perfekt sted at få en god nattesøvn.

1.999,00 DKK

Fri fragt på ordrer over 699,-

Stort udvalg af unikke produkter

Fokus på aktiv leg og udfoldelse

Beskrivelse

HUSSENG – ELIA

 

En seng og hus i ét er et perfekt sted at slappe af og lege for alle børn: om dagen er perfekt til leg, når om natten er et perfekt sted at få en god nattesøvn.

Sengen er lavet af råt umalet træ – et slidstærkt og miljøvenligt materiale, der er sikkert for børn og giver et naturligt touch i børneværelset. Den er desuden perfekt til din egen kreative efterbehandling.

Den indbyggede ramme understøtter perfekt madrassen. Bjælken på toppen af sengen er afrundet fra bunden, så barnet ikke kan ramme hovedet i kanten og den føles mere sikker. Et ekstra lavt gelænder rundt om sengen beskytter barnet mod at falde på gulvet om natten. Indgangen kan være enten i venstre eller højre side.
Samlet senghøjde ca 120 cm

Tremmerne rundt om sengen er et ekstra element i sengen. Hvis de ikke er monteres, vil det ikke påvirke konstruktionen. Så hvis tremmerne ikke er monteret, er sengen stadig stabil.
Der kan være lidt blåplettet tømmer på dele, der ikke er synlige efter at sengen er samlet. Det påvirker ikke produktets holdbarhed
Der kan opstå små revner på træet, og dette vil ikke påvirke sengens stabilitet. Dette er normalt for naturligt træ, især når møbler opbevares i et varmt og tørt rum.

Madrasmålet vil være 80 x 160 cm – denne medfølger ikke, men kan tilkøbes.

Varenummer 27519 Kategorier , ,