Grundet opdatering af vores telefonsystem er telefonen i øjeblikket lukket – vi kan træffes på mail ♡

Husseng – Boline

2.999,00 DKK

Fri fragt på ordrer over 699,-

Stort udvalg af unikke produkter

Fokus på aktiv leg og udfoldelse

Beskrivelse

HUSSENG – BOLINE

 

Boline husseng er et solidt, elegant møbel til børneværelset, som er fremstillet i massivt fyrretræ. Boline-sengen er til familien der sætter pris på et smukt udseende, komfort og sikkerhed ved brugen. Sengens smarte struktur, som giver en form af et hus, vil imødekomme forventningerne hos hvert lille barn. Hussengen vil være et perfekt sted for barnet til afslapning og leg, hvilket stimulerer deres kreativitet. Sengen består af en ramme og tremmer, hvorved barnet ikke vil glide ud under søvn. Indgangen giver barnet mulighed for let at forlade sengen.

Hussengen Boline er en enkeltsengs model designet med de yngste i tankerne. Indgangen er placeret i midten af ​​sengen, og giver selv et kravlende barn mulighed for frit at komme ind og ud af sengen uden frygt for at falde. Sengen giver et sted hvor barnet kan sove trygt og nyde legetiden. Et husformet tag tilføjer charme og opmuntrer til kreativ leg, samtidig med at det skaber et hyggeligt og sikkert ly til en lur. Det er ikke bare en seng – det er et magisk sted, der vil hjælpe dit barn med at opdage verden.

Vælg hussengen i flere forskellige størrelser – og tilføj let den rigtige madras, som findes i hver størrelse. Boline husseng fås i universelle farver, der passer til ethvert børneværelse.

I produktionen af sengen er der kun anvendt træ med FSC 100% certificering, hvilket garanterer, at træet kommer fra ansvarlig skovdrift.

 

Sikker for børn – Sengen er kun malet med certificeret – vandbaseret maling i henhold til EN 71-3: 2013.
Fuld af muligheder – Vælg selv hvilken side sengebeskyttelsen skal sidde
Maksimal belastning i henhold til sikkerhedsstandarder: 100 kg
Skuffer med gummihjul – for ikke at ridse gulvet

 

 

Mål:

  • Højde:  137 cm
  • Højde på tremmer: Faste tremmer: 47,5 cm, aftagelig tremme: 32 cm

 

 

Varenummer LAMNAT-BODZIO Kategorier , ,
Kategorier: , ,