Telefonen er lukket fra d. 9/5-21/5 – vi kan træffes på mail ♡

Højseng – Funflex Cottage

5.999,00 DKK

Fri fragt på ordrer over 699,-

Stort udvalg af unikke produkter

Fokus på aktiv leg og udfoldelse

Beskrivelse

HØJSENG – FUNFLEX COTTAGE

 

Køjesengen til børn fra Funflex-kollektionen er et møbel, der er lige så funktionelt, som det er dekorativt – det bliver automatisk omdrejningspunktet for ethvert børneværelse, dekorerer dets interiør og giver det en helt unik karakter. Det er et unikt og enestående projekt, som skaber et magisk rum til dit barn, og der vil opmuntre til at lege og opdage den omgivende verden!

 

Mål:

Bredde: 206 cm
Højde: 222 cm
Dybde: 125 cm

Madras mål: 90 x 200 cm

Materialer:

birketræ, MDF-plade og vandlak

Belastning: 100 kg

 

Hvorfor er det værd at vælge en husseng til et børneværelse?

En fredelig og sund søvn er grundlaget for den rette udvikling af et barn – det er af denne grund, at det rigtige valg af seng er et vigtigt spørgsmål relateret til indretningen af ​​et børneværelse. Kun på denne måde kan forældre garantere de rette betingelser for hvile, hvilket vil give styrke og energi til at fortsætte med at lære og udforske verden. Køjesengen er designet med små brugeres komfort og sikkerhed i tankerne, så den opfylder disse krav perfekt.

Det er dog umuligt at ignorere det faktum, at en træseng til børn i form af et hus udmærker sig primært ved sit unikke udseende, som giver mange ekstra fordele ud over at diversificere indretningen. Hus-køjesengen vil være fuldt ud tilfredsstillende for barnet, hvilket giver en større lyst til at gå i seng. En hus-køjeseng i træ er dog ikke kun et sted at sove! Også i løbet af dagen vil det være en god base for børn at lege, og opmuntre dem til at bruge tid kreativt og dermed stimulere deres fantasi!

Et unikt og funktionelt arrangement af den tilgængelige plads

Selve formen på sengen, altså husets unikke form, gør den enormt dekorativ. Det er dog også vigtigt, at det er forhøjet. Huset byder på mange forskellige muligheder for at bruges i indretningen af ​​et børneværelse. Pladsen under sengen kan udfyldes med hylder og kommoder, som giver ekstra opbevaringsplads. Sådan kan du nemt opbevare alle dit lille barns bøger, legetøj og andre skatte – og vigtigst af alt behøver du ikke at ofre den plads, der er til rådighed i andre dele af rummet, hvilket især er vigtigt i mindre lejligheder, hvor hver centimeter ledig plads tæller.

Funflex – ubegrænsede muligheder

Et bredt udvalg af møbler fra Funflex-kollektionen giver dig mulighed for at indrette enhver plads efter dine, og børns behov og præferencer. Glem alt om problemer med mangel på plads til at opbevare barnets ting. Kombiner Funflex møbler og hussenge, der har ekstra plads til bøger, tøj eller legetøj – du finder plads til alt.

 

 

Varenummer INMON200-1-1-1 Kategorier ,
Kategorier: ,