Telefonen er lukket fra d. 9/5-21/5 – vi kan træffes på mail ♡

Classic Changer Vintage

Det fritstående puslebord – Classic Changer passer perfekt til tremmesengene Stardust, Noble og Boho. I et tidsløst design passer der perfekt til ethvert børneværelse!

1.099,00 DKK

Fri fragt på ordrer over 699,-

Stort udvalg af unikke produkter

Fokus på aktiv leg og udfoldelse

Beskrivelse

CLASSIC CHANGER VINTAGE

 

Et fritstående puslebord som passer til tremmesengene – Classic Changer vintage er en unik model  i farven varmt, naturligt træ. Dette unikke retromøbel vil dekorere både minimalistiske rum såvel som boho og avantgarde rum. Et ideelt valg for forældre, der sætter pris på god smag, tidløs stil, men også i tråd med tidens trends.
Puslebordet som lavet af massivt fyrretræ, 1. klasse og HDF, med en finish, der passer perfekt til interiøret som er indrettet i den populære Wabi Sabi stil, samt rustikke interiører. Det naturlige træ er blevet beskyttet med højkvalitets klar lak med en blanding af let valnøddefarve.

Det fritstående puslebord, Classic Changer vintage er en funktionel løsning til ethvert børneværelse. Det øverste bord bruges til omklædning og bleskift, og de nederste hylder har plads til alle de nødvendige produkter, som et lille barn har brug for. Hylderne i puslebordet er placeret i den optimale højde til opbevaring af bleer, puder og legetøj uden at skulle bøje sig unødigt.
Puslebordet til babyer aflaster rygsøjlen og tvinger ikke til at indtage en skrå stilling.
Det lette, enkle design af puslebordet gør det muligt at tilpasse sig ethvert arrangement, og dets gennembrudte struktur vil ikke dominere rummet.
Pusebordet er beregnet til børn fra 0 til 12 måneder (maks. vægt 11 kg).

UDVENDIGE MÅL
76 x 44 x 86 cm

INDVENDIGE MÅL
71,3 x 40,5 cm

Varenummer WOO53495394 Kategori
Kategorier: