HURTIG LEVERING PÅ LAGERVARER • FRI FRAGT OVER 699 KR* ♡

Birds Green

Yderst smukt tapet med søde små fugle fra Dekornik – perfekt til børneværelset!

499,00 DKK

Fri fragt på ordrer over 699,-

Stort udvalg af unikke produkter

Fokus på aktiv leg og udfoldelse

Beskrivelse

BIRDS GREEN

 

Et vidunderligt mønster, der gentages hver 50 cm, vil skabe et delikat, men livligt virvar af kviste og (næsten) kvidrende små skabninger. Tapetet er designet i beige nuancer, lidt delikat lilla på blomster og pletter af grønt – og frem for alt elementerne er der brun, grå og ingefær. Hver fugl er ca. 12-15 cm lang. Baggrunden på tapetet er næsten hvid, da der blot er tilføjet en dråbe grå til det for at afbalancere den overordnede skygge; ellers ville kontrasten mellem fuglene og den snehvide baggrund være for stærk. Den sarte grå skiller sig bestemt ikke for stærkt ud, hvis resten af ​​rummets vægge er hvide. Åh, og dette tapet ser godt ud på store overflader!

 

TEKNISK:

Tapetet er opdelt i baner:

  • Højde: 280 cm
  • Bredde: 50 cm

Prisen er for én bane.

Disse baner passer til alle standardflader, da der er ekstra 20 cm længde, så du kan beskære i henhold til højden af væggen. Det er hurtigere og enklere at bestille tapeter i baner. Mål bare væggen og bestil det antal baner, du har brug for. Der behøves ikke længere udvidede faglige konsultationer. Her kan du ikke gå galt i byen!

De smalle tapetstriber garanterer, at tapetet passer perfekt til bredden af ​​væggen. Hvad mere er, det gentagne mønster, hvor hver bane ser identisk ud, gør det muligt for mønsterelementerne at anbringes fejlfrit på væggen, når der limes tapet ud fra loftet. Dette gør at der er meget lidt overskudsmateriale.

Tapetet er produceret på et specielt materiale. Det er et raffineret papir, der smukt gengiver farver. Den er holdbar, mat og snehvid.

Materialet er certificeret ikke-brandfarligt og opfylder alle kravene i Den Europæiske Union.

Tapetet er ikke selvklæbende, og vi anbefaler derfor, at du ikke bruger opløsningsmiddelbaseret lim til at påføre det. Vi anbefaler især Flügger 377-rulleklæber (dette er ikke en reklame, det er blot denne der anvendes i producentens studier, derfor anbefalingen).

Inden du anvender tapet – grund væggen grundigt og rengør overfladen for støv eller fedt. Vores tapeter kan kun påføres på væggene efter ca. 20 dage fra det sidste maling.

 

Varenummer DEKO200411-1 Kategorier , ,