Grundet opdatering af vores telefonsystem er telefonen i øjeblikket lukket – vi kan træffes på mail ♡

Balancebræt

Balancebrættet hjælper med at forbedre motorisk koordination, træne balancen og forbedre de motoriske færdighede

539,00 DKK

På lager

Fri fragt på ordrer over 699,-

Stort udvalg af unikke produkter

Fokus på aktiv leg og udfoldelse

Beskrivelse

BALANCEBRÆT

 

Træn og hav det sjovt på samme tid!

Balancebrættet vil være et fantastisk produkt til både børn og voksne! Alle vil finde deres egen måde at have det sjovt på.

Ifølge principperne udviklet af Maria Montessori; jo enklere legetøjet er, jo bedre er det for barnets udvikling! Uden tvivl passer balancebrættet perfekt til disse antagelser!

Balancebrættet har en række nyttige funktioner! Ud over at være et fantastisk legetøj og et ekstremt engagerende træningsredskab, kan det også bruges som en skammel, som et lille barn kan stå på for at nå bordpladen. Den passer også perfekt til racerbanen for små biler, når dens rute er ført både over og under brættet!

Og når dit barn bliver træt af at lege, er det nok at lægge sig på brættet, og det bliver straks til en vippe, der giver en behagelig hvile!

Balancebrættets vigtigste funktion er, at du kan bruge det til at træne din balance. Det vil være en fantastisk måde at kontrollere sin egen krop på, hvilket vil være nyttigt for både børn i udvikling og voksne!

I tilfælde af de yngste vil øvelser positivt påvirke motorisk koordination, og give dig mulighed for bedre at forstå, hvordan du kontrollerer kroppen, samt hjælpe med den korrekte udvikling af led og muskler!

Bevægelse er også ekstremt vigtigt for voksne. Øvelser på balancebrættet vil hjælpe dig med at deltage i regelmæssig fysisk aktivitet, passe på vægten og udholdenheden af ​​leddene!

Der er brugt slidstærkt træ til at skabe brættet , som er professionelt og omhyggeligt bearbejdet. Alle overflader på balancebrættet er blevet omhyggeligt slebet, hvilket minimerer risikoen for at få en splint!

For at sikre tilstrækkelig modstand og holdbarhed er produktet blevet behandlet med en olie, der er sikker og opfylder alle de påkrævede standarder.

Brugen af ​​træ er en god løsning for mennesker, der værdsætter miljø og naturbeskyttelse. Sammenlignet med produkter lavet af plastik efterlader det et meget mindre CO2-aftryk.

 

 

Materiale: lind krydsfiner

Max brugervægt: 200 kg

Mål : 82cm x 30cm x 2cm

Pakkemål: 85cm x 31cm x 3cm