Telefonen er lukket fra d. 9/5-21/5 – vi kan træffes på mail ♡

BabySteps aktivitetstæppe – Kontrast

Sensorisk aktivitetstæppe fra BabySteps er perfekt i den første tid, hvor barnet vil elske at se på de farverige, men samtidig dæmpede billeder

689,00 DKK

På lager

Fri fragt på ordrer over 699,-

Stort udvalg af unikke produkter

Fokus på aktiv leg og udfoldelse

Beskrivelse

BABYSTEPS AKTIVITETSTÆPPE – KONTRAST

  Leder du efter det bedste aktivitetstæppe til din baby, der vil kombinere børnevenlige mønstre og farver, der samtidig understøtter udviklingen, i sikkerhed og kvalitet? Du behøver ikke bekymre dig mere, Kontrast tæppet er lige hvad du leder efter!

  • Størrelse: 120x140cm
  • Tykt skum kombineret med antiallergisk fleece
  • To bøger: knirkende og raslende
  • Quiltning for at forhindre at materialet samler sig i en klump
  • Sammensætning: 45% mikrofiber + 45% minky fleece + 5% antiallergisk ikke-vævet stof + 5% skum
  • Rengøringsmetode: renseri

  Hvorfor er det så vigtigt at vælge det rette aktivitetstæppe? Fra de allerførste øjeblikke i livet, er barnets syn den mindst udviklede sans. Det billede, de ser, er sløret og farveløst. Forskning viser, at det i de første måneder af livet ser bedst i store mønstre og klare, kontrasterende farvekombinationer som hvid og sort. Farverige og detaljerede billeder, der flot ses af dig, blander sig i en homogen, utydelig, grå sløring for babyen. Dit barns syn udvikler sig meget intensivt til at blive hovedfølelsen, der giver muligheden for at udforske verden. Derfor er det lettere at se klare kontraster og stærke konturer. Antallet af visuelle stimuli skal tilpasses barnets evne til at opfatte dem, hvilket påvirker den passende stimulering af synet og nervesystemet. Dette har en enorm indflydelse på udviklingen af ​​spædbarnets hjerne.

Varenummer BBS9789 Kategorier , , ,