VI ER VED AT OPDATERE SIDEN - VI BEKLAGER EVENTUELLE FEJL OG MANGLER ♡
HURTIG LEVERING PÅ LAGERVARER • FRI FRAGT OVER 699 KR* ♡

Babycare vugge m/u stativ

Blid vuggen af et børn giver hurtig ro. Med en hængevugge, giver du ikke blot dit barn den ro og tryghed de har brug for, men den er også et urolig smukt element til hjemmet

1.699,00 DKK

Fri fragt på ordrer over 699,-

Stort udvalg af unikke produkter

Fokus på aktiv leg og udfoldelse

Beskrivelse

BABYCARE VUGGE M/U STATIV

 

Med henblik på at give børn den bedst mulige udvikling – som barnet får i gennem søvnen – er den smukke hængevugge blevet skabt. Den helt lille baby har et stort behov for tryghed, og det kan hængevuggen være med til at give. Mange små babyer bryder sig ikke om at ligge i en stor seng, uden at kunne mærke noget omkring dem, deraf er hængevuggen skabt med henblik på at omslutte barnet, og give et trygt sted at sove.

For at forene den beroligende effekt af en gynge med en sikker og dyb søvn, foreslår vi klart en af de smukke vugger – som fås i flere farver. Det er en løsning, der ikke kun understøtter barnets intellektuelle og følelsesmæssige udvikling, men også præsenterer sig perfekt i hvert interiør, samtidig med at det giver et øjebliks pusterum for trætte forældre.

At vugge er en stille, regelmæssig bevægelse, som din baby forbinder med prænatal aktivitet. Derfor har det en beroligende effekt på barnets velbefindende og dets udvikling. Den harmoniske gyngning giver babyen større opmærksomhed om sin krop og sanser. Den styrker musklerne, koordinerer bevægelser og erhverver hurtigere motoriske færdigheder, der er ansvarlige for balancefølelsen. Forskning viser også, at ”vugning” har en gavnlig effekt på udviklingen af ​​tale og auditiv opfattelse hos mange børn.

Vuggen kan monteres på to måder: ophængt i loftet eller ophængt på et stativ. Dens store fordel er, at den var lavet af materialer af højeste kvalitet, der er sikre for børn, og har et vidunderligt design. Rebene, der blev brugt til at hænge det, er lavet af bomuld, og med mulighed for at justere højden. På siden er der syet lomme, som giver mulighed for at have de vigtigste ting lige ved hånden, såsom en ble, en sut eller servietter. Betrækket er med lynlås, hvilket gør det muligt at vaske på 40 grader. Vuggen leveres med en skummadras med en tykkelse på 5 cm, og et æstetisk udskifteligt betræk.

Indvendige mål: +/- 81 x 52 cm
Maksimal belastning: 12 kg

 

 

Varenummer BBS59823-1-1-1 Kategorier ,