ELBILER TIL BØRN

Hos Little Hugs finder du de sejeste elbiler til børn, som helt sikkert vil være en stor succes hos de små i familien. Alle vores elbiler er lavet i elegante designs, hvor der er fokus på detaljen. Du finder elbiler fra forskellige mærker og i forskellige farver, alt efter hvad dit barn ønsker sig. Til alle vores elbiler medfølger der en fjernbetjening, så I som forældre kan styre bilen og tage kontrollen, så barnet kan komme sikkert rundt altid.

Se mere
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Barnets første elbil - hav altid styr på sikkerheden

Hvis du har valgt at glæde dit barn med en super smart elbil, så er det vigtigt at sikkerheden er på plads. Alle vores elbiler kommer med tilhørende fjernbetjeninger, så forældre altid kan tage kontrollen, hvis barnet er på afveje. Husk at alle vores elbiler ikke er tilladt på offentlige veje af sikkerhedsmæssige årsager.

Vores elbiler er super gode til både fladt og udfordret terræn, som eksempelvis en ujævn græsplæne, fliser eller asfalt. Derudover er der sikkerhedsseler i flere af bilerne, så barnet kan spænde sig godt fast. Alle elbilerne lever op til de forskellige sikkerhedsstandarder, så du kan trygt lade dit barn suse rundt i elbilen ude i haven, uden at være bekymret - hvis der skulle være behov for det, kan du hive fjernbetjeningen frem og kontrollerer bilen.

Køb din elbil hos Little Hugs og vær garanteret lækker kvalitet

Alle vores elbiler læner sig godt op ad virkelige biler. Du kan vælge en stilren Audi eller en top fed Mercedes - måske er der en af dem, som læner sig godt op ad din bil? I vores udvalg kan du finde elbiler i forskellige modeller og farver, så der er helt sikkert en elbil, som vil glæde den lille dreng eller pige derhjemme.

Elbilerne er tæt på virkelige biler grundet deres smarte og sjove detaljer. Alle vores elbiler har fede lyde og lysende lygter - derudover kan barnet hører musik over radioen, som er installeret i bilen, eller hører sin favoritsang via MP3-afspillerindgang, USB-stik eller MicroSD-kortslot. Der er altså rig mulighed for at få dit barns yndlings musik over anlægget.

Find alt hvad I skal bruge hos Little Hugs for at få skabt sjov udeleg

Hos Little Hugs finder du et stort udvalg af udendørslegetøj til gode priser. Det er vigtigt at barnet kommer ud i den friske luft, og hvis der venter spændende aktiviteter ude i haven, så er det helt klart mere spændende. I vores udvalg af udeleg finder du også et spændende udvalg af løbecykler samt strandlegetøj. Alt sammen i vores minimalistiske og skandinaviske stil, som er gennemgående for alle vores produkter. Hos Little Hugs bliver der aldrig gået på kompromis med design, kvalitet eller sikkerheden - hvilket også kan ses i vores udvalg.

Hvis du er i tvivl om hvilken elbil du skal glæde dit barn med eller give i gave, så kontakt os endelig på telefon +45 42 91 57 99 eller på mail til info@littlehugs.dk. Du kan også sende os en besked Facebook - vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig, så du får valgt den helt rigtige elbil.