TØJ

Er du på udkig efter lækkert økologisk og bæredygtigt børnetøj, hvor kvaliteten er på sit højeste? Hos Little Hugs finder du et spændende udvalg af det bedste, økologiske børnetøj, hvor du altid kan være sikker på at tøjet er sundt for dit barn. Hos Little Hugs bruger vi meget tid på at finde de helt rigtige produkter til vores webshop. Du kan derfor også finde produkter hos os, som ikke er til at finde alle steder.

Se mere

Hvorfor skal du købe økologisk og bæredygtigt tøj til børn?

Efterspørgslen på økologisk børnetøj bliver kun større og det er med god grund. Økologisk børnetøj indebærer en lang række fordele for både os mennesker og for miljøet. Når du vælger at købe tøj lavet af økologisk bomuld eller uld, så får du tøj, som ikke indeholder nogen former for farlige kemikalier eller sprøjtemidler.

Børn er ekstra følsomme over for skadelige stoffer, derfor er økologisk tøj til dit barn at foretrække, så barnet ikke kommer i kontakt med forskellige allergifremkaldende stoffer og kemikalier. I vores udvalg finder du tøj, som er GOTS certificeret. GOTS certificeringen stiller store og skarpe krav til en bæredygtig livscyklus, som både beskytter miljø og medarbejdere i produktionen.

Køb blødt og stilrent børnetøj i økologisk bomuld hos Little Hugs

Hos Little Hugs finder du lækkert tøj til børn, som er enkelt med afdæmpede farver. Du finder skæve og fine detaljer i tøjet, som er med til at give tøjet den rette kant. Vores smukke håndlavede kjoler fra Kukokids har alle en enkel og fin form for lukning. Der er både kjoler, som bindes med fine snøre bagpå og kjoler, som har en elegant knap bagpå. Fælles for alle styles er naturligvis den gode kvalitet, men også de spændende detaljer.

Med den store efterspørgsel på økologisk tøj, der er kommet i dag, så bliver udvalget også større. Hos Little Hugs bliver der sorteret med hård hånd, så vi kun tilbyder tøj til børn, som vi kan stå 100% indenfor - både i forhold til kvalitet og design. Vi er helt vilde med økologisk tøj, fordi man endelig er garanteret både blødt, behageligt og sundt tøj til sit barn.

Har du spørgsmål? Vi står klar med hjælp og kyndig vejledning

Hvis du har spørgsmål til noget af vores lækre børnetøj her på siden eller nogle af vores øvrige produkter, så tøv ikke med at tage kontakte os! Vi står altid klar til at give dig nærmere vejledning og hjælp. Du kan kontakte os på mail til info@littlehugs.dk eller på vores Facebook - vi står klar til at svare dig alle hverdage og weekender i tidsrummet 8.00-23.00. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 42 91 57 99. Hos Little Hugs bestræber vi os altid på at yde den bedste kundeservice samt at tilbyde dig som kunde de bedste og mest unikke produkter til de bedste priser.