SENGEHIMMEL

Hos Little Hugs finder du et spændende udvalg af de fineste sengehimler til børneværelset. Du kan finde en sengehimmel i lige den farve, som du synes passer bedst ind på børneværelset, i legerummet, i stuen eller hvor end I ønsker at placerer jeres sengehimmel. Vi tilbyder nemlig sengehimler i en lang række forskellige farver, men som alle er i stilrene farver, så de passer ind i ethvert hjem. Alle vores sengehimler kommer også i deres enkle form og design, så de passer ind i alle hjem. En sengehimmel skal skabe ro og hygge, derfor behøver der ikke at ske alverden i farve eller design, da det nemt kan skabe forstyrrelser.

Se mere
749,00 DKK
699,00 DKK

Skab en fredelig oase til både hvile og leg med en sengehimmel

En sengehimmel har flere funktioner end blot at skabe ro over børnesengen. Du kan sagtens sætte en sengehimmel ud i haven på en god sommerdag, for at skabe den perfekte hyggekrog. Det er både et godt hvilested for barnet i skyggen, men også en hyggelig lille hule, hvor der kan leges inde. En sengehimmel kan både beskytte for sol og varme, men den beskytter også mod myg og insekter. Du kan altså også trygt trille barnevognen ind under sengehimlen ude i haven, hvis baby trænger til en lur i skyggen fri for insekter.

Udover i haven, så kan en sengehimmel stort set hænges op lige hvor I ønsker det, i hjemmet. Den kan hænge i legeværelset, børneværelset eller i hjørnet inde i stuen eller køkkenet. Med det stilrene og enkle design sengehimlerne i vores udvalg har, så kan de sagtens hænge inde i stuen uden at ødelægge hele indretningen. Du kan eventuelt kombinere din sengehimmel med en af vores mange fine juniornest, som kan placeres under sengehimlen og bruges til leg eller afslapning. Hos Little Hugs mener vi at en sengehimmel skaber det perfekte sovemiljø til barnet og skaber den perfekte indretning, da den klæder alle slags børnesenge på en utrolig smuk måde.

Stort udvalg hos Little Hugs af must-haves til dit barns sovemiljø

Hos os finder du alt hvad du skal bruge, for at få sammensat det perfekte sovemiljø for dit barn. Med håndlavede kvalitetsprodukter kan du få skabt den perfekte hule til dit barn. Du kan både finde en smuk håndlavede sengerand, som kan ligge langs kanten i barnesengen og skabe tryghed og sikkerhed for dit barn eller en smuk babynest, som kan placeres i en seng under den trygge sengehimmel.

Det er vigtigt at få skabt et godt sovemiljø for barnet, så der opstår tryghed og balance. Størstedelen af tiden for et lille barn går med at sove, og derfor kan det give barnet og jer som forældre meget, hvis man får skabt det perfekte trygge sovemiljø for barnet.

Køb din sengehimmel hos os og vær garanteret høj service og god kvalitet

Hvis du køber din sengehimmel hos os, så kan du være sikker på at du får det bedste af det bedste, når det kommer til kvaliteten. Alle vores produkter er nøje udvalgt, da vi hverken går på kompromis med kvalitet eller sikkerhed. Alle vores produkter er gennemtestet sikkerhedsmæssigt, så du kan trygt handle hos os uden dårlig samvittighed eller bange anelser. Alle vores produkter skal kunne mærkes, udforskes og smages af barnet, uden at man skal være bekymret.

Hvis du er i tvivl om hvilken sengehimmel du skal vælge eller andet, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til vores kundeservice! Du kan både kontakte os på telefon +45 42 91 57 99, på mail til info@littlehugs.dk og Facebook - alt efter hvad du foretrækker. På mail og Facebook kan vi træffes alle hverdage og weekend i tidsrummet 8.00-23.00 - Vi bestræber os altid på at kunne svare dig i løbet af 1 time!