AKTIVITETSSÆT

Hos Little Hugs finder du vores fantastiske aktivitetssæt. Vores skumlegetøj stimulerer både børns fantasi og styrker den kreative tænkning hos barnet. Der er alverdens byggemuligheder og anvendelsesmuligheder med vores aktivitetssæt, som virkelig sætter gang i mange timers leg og læring for barnet. I vores udvalg finder du også aktivitetssæt inklusiv boldbassin og tilhørende bolde. Vores skumlegetøj kommer i forskellige fine og sarte farver, som passer ind i stort set alle hjem og børneværelser.

Se mere
-22%

Få et aktivitetssæt i antiallergiske materialer hos Little Hugs

Alle vores aktivitetssæt er lavet i høj kvalitet og er alle lavet i antiallergisk polyuretanskum, som er kendetegnet ved lav vægt og høj modstand mod deformation. Det gør altså vores aktivitetssæt sikkert for barnet at lege rundt i og samtidig super praktisk. De individuelle blokke i aktivitetssættene kan nemlig nemt flyttes rundt, stables og pakkes væk.

Aktivitetssættet er derfor super nemt at flytte rundt i huset, hvis man gerne vil samles i køkkenet eller i stuen i stedet for børneværelset. Det kan nemt løftes rundt, og det kan bruges til mere end blot leg. Barnet kan også bruge de forskellige dele til at skabe en seng eller et liggested, hvor der kan blive slappet af og set en god tegnefilm.

Er du på udkig efter noget sjovt og lærerigt legetøj til institutionen?

Hvis du er på udkig efter noget legetøj til børnehaven, vuggestuen, legestuen eller lignende, så er et aktivitetssæt ikke noget dårligt bud på dette. Et aktivitetssæt kan bruges af flere børn på en gang og kan samle børn til en stor leg. Barnet kan få trænet motoriske evner, mange forskellige sanser og ikke mindst samarbejde og rollespil.

Et aktivitetssæt og skumlegetøj generelt kan bidrage til mange timers leg, hvor barnet samtidig får god læring. Hvis I vælger modellen med tilhørende boldbassin, så kræver det at børnene forstår turskifte og hvis de vil samle et hus eller en hule, så skal de samarbejde. Det er alle nogle super gode egenskaber at få udviklet og styrket. Derudover har alle elementerne i aktivitetssættet et aftageligt betræk, så det nemt kan rengøres og vaskes.

Køb dit aktivitetssæt hos Little Hugs til en skarp pris

Hos Little Hugs bestræber vi os altid på at kunne tilbyde de bedste produkter til de bedste priser, så vores kunder får det de betaler for - og gerne lidt mere end det.

Hvis du er i tvivl om hvilket aktivitetssæt du skal vælge til dit barn, til institutionen eller i gave, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig på bedste vis, så du får det du leder efter. Ring endelig til os på telefon +45 42 91 57 99 eller skriv en mail til os til info@littlehugs.dk. Du kan også kontakte os på Facebook, hvor vi står klar alle hverdage og weekender i tidsrummet 8.00-23.00.