SKUMLEGETØJ

Er dit barn til vilde tumlelege? Og mangler du det helt rigtige redskab til et lærerigt tumleunivers? Så er legeredskaber i skum lige det, du leder efter – både til små og større børn. Børnene vil grine og more sig i timevis med de sjove skumklodser og samtidig få styrket deres motorik, balance og koordinationsevne.

Se mere

Skumlegetøj til leg og udvikling
Med et skumlegetøjssæt i hjemmet får dit barn både kropslige udfordringer, masser af grin og måske enkelte knubs i ny og næ. Der er utallige måder at bruge skumlegetøj kreativt på. Lav fx en forhindringsbane, og leg ’Jorden er giftig’, eller byg en borg, I sammen kan vælte igen. Eller hvad med bare at brænde en masse krudt af og høre børnene hvine af grin. Slip fantasien løs, og oplev, at du og dit barn kan blive ved med at finde på nye, sjove måder at bruge jeres skumredskaber på. Og er du til det helt store skumlegerum, er der penge at spare, hvis du køber flere sæt samtidig. Giv dit barns motorik kamp til stregen. Når dit barn kravler op og ned ad de bløde, sikre skumklodser eller igennem det sjove skumrør, får han eller hun stimuleret sin motoriske sans og koordinationsevne. Samtidig er det rigtig godt for balance og selvfølelse at øve sig i at gå eller hoppe fra skumklods til skumtrappe – uden at miste balancen. Den stolte jubel, når det lykkes, er al umagen værd og ikke til at tage fejl af. Nu ved du, hvor gode skumredskaber er for dit barns kropslige udvikling. Og hvis du har valgt et sæt i mange farver, er det også en oplagt mulighed for at lære de forskellige farver at kende. Dit barns sociale kompetencer kan også blive sat på prøve, når mange venner er lige ivrige efter at prøve skumrutsjebanen på samme tid. Så må de alle øve sig i kunsten at vente på, at det bliver ens egen tur. En helt essentiel social spilleregel.
Sikker leg på legeredskaber i skumlegetøj
Når barnet tumler vildt rundt på de store skumklodser, kan det være rart at vide, at der også er sørget for sikkerheden, så vidt muligt. Byggesættene med rutsjebane har fx velcro-lukning, så klodserne ikke glider fra hinanden under leg. Al skumlegetøj på Littlehugs.dk er lavet af holdbart skum, som tåler rengøring med en fugtig klud og masser af små, hoppende fødder – dag ud og dag ind. Og så er det rart, at du kan vide dig sikker på, at vores produkter ikke indeholder sundhedsskadelige eller miljøfarlige stoffer. Du kan trygt slippe dit barn løs på rutsjebanen i skum, den hjemmebyggede borg af skumlegetøjet og det fine boldbassin uden bekymring.
Få altid glad service og høj kvalitet
Gå på opdagelse i vores store udvalg af lækkert skumlegetøj, som barnet kan få glæde af i mange år. Ligesom alle de andre skønne produkter på Littlehugs.dk er vores skumlegetøj også udvalgt efter vigtige kriterier. De skal være sjove at lege på, udviklende for barnets kropsbevidsthed og sikre. Vi har dækket den sjove leg og de motoriske fordele. Hvis du stadig går med spørgsmål om skumredskaber, som du ikke har fået svar på her, vil vi blive rigtig glade, hvis du kontakter os. Vores fornemmeste opgave er at sikre, at du bliver rigtig glad for dit køb. Ring og stil dine spørgsmål på 42 91 57 99 (alle hverdage mellem 9.30-14.00). Eller send os en mail på info@littlehugs.dk.