Klassiske og moderne tremmesenge i solide materialer

Tremmesengen kræver mange overvejelser. Specielt når du er førstegangsforælder. Hvor længe skal den kunne bruges? Hvilken madras skal der i? Er den nu også sikker? Vores udvalg af tremmesenge byder på gode muligheder til spædbarnet, tumlingen og det lidt større barn. Du bliver mødt af et væld af flotte og stilrene designs, der kan pryde børneværelse såvel som voksensoveværelse. Vi forhandler udelukkende sikre tremmesenge af høj kvalitet. De er udført i de bedste materialer og godkendt efter alle gældende standarder.


Flotte tremmesenge - fra baby til barn
Tremmesengen er en klassiker. Den har man brugt til babyer og børn igennem rigtig mange år. Den er indbegrebet af sikkerhed, så er den praktisk og ikke mindst indbyder den til en god nats søvn. Men hvilken type skal du vælge? Det kommer absolut an på dine behov og hvor gammelt dit barn er. Herunder kan du læse mere om de forskellige typer og hvornår de kan bruges.
  Tremmeseng som bedside crib fra spæd 
Det allermest trygge for en nyfødt er naturligvis at sove i mor og fars arme. Men det er også rart at få armene fri i løbet af dagen og at få sin egen søvn om natten. En rigtig god måde at gøre det på i starten er ved at vælge en bedside crib. Denne type tremmeseng er lidt mindre, så det føles knap så stort og dermed mere trygt for det lille barn. Den kan stå helt op af voksensengen, så barnet er tæt på sine forældre. Hvilket er ideelt til de natlige fodringer og små opvågninger. Den bruges typisk til omkring 7 måneder, hvor der alt efter barnets vægt skiftes over til en traditionel tremmeseng. 
  Klassisk tremmeseng fra nyfødt til 3 års alderen
Tremmesengen er det klassiske valg, når din baby skal til at sove på eget værelse, er blevet for stor til sin bedside eller vugge eller når barnet skal ud af voksensengen. Tremmesengen kan dog også bruges helt fra spæd. Her kan det være ideelt at gøre sådan, at din baby føler sig mere omsluttet med f.eks. en babynest.  Tremmesengen har ofte flere niveauer. Det vil sige, at bunden kan sættes længere op, så du ikke skal bøje dig alt for langt ned, når dit barn er helt spæd. Når barnet begynder at kunne rejse sig op, er det muligt at sætte bunden ned og undgå at barnet kravler/falder udover kanten. Tremmesenge bruges normalt op til 3 års alderen, hvor barnet begynder at sove i juniorseng i stedet. 
  Enkeltseng som tremmeseng fra 3 år
En såkaldt junior- eller enkeltseng fås også som en slags tremmeseng. Sengen er naturligvis længere, større og helt nede ved gulvet. Dog er den udstyret med tremmer på siderne, så det lille barn, der lige er begyndt at sove i enkeltseng, ikke kan kravle ud og vigtigst af alt, at barnet heller ikke kan rulle ud om natten. Når man har været vant til at sove i en tremmeseng, kræver det tilvænning at komme over i en anden type seng. Med tremmer på juniorsengen gør det overgangen lettere, da barnet ikke skal frygte at trille ud af sengen i søvne. Denne type seng bruges normalt fra 3 års alderen.  Om du står overfor at investere i en bedside, en tremmeseng eller en enkeltseng, bør du også overveje, hvilken farve sengen skal have, samt hvilket design den skal være udført i. Du finder mange spændende muligheder her. 
  Du er garanteret høj kvalitet og god sikkerhed 
Sikkerheden skal bare være i top, uanset om du køber dit barns første, anden eller tredje seng. I de første af barnets leveår kan søvnen være lidt utilregnelig, og derfor er det vigtigt, at barnet sover et sikkert sted. Hverken urolig søvn eller leg i sengen skal kunne være årsag til et uheld. Alle tremmesenge forhandlet hos Little Hugs er godkendt efter alle gældende standarder. Det vil sige:
  • At mellemrummene imellem tremmerne er, som de skal være
  • Maling brugt på sengene er sikker
  • Bunden kan indstilles efter barnets alder
  • Der er ingen løse dele 
Med sikkerheden i top følger også virkelig god kvalitet. Du finder tremmesenge i flot naturtræ, hvidmalede senge med modstandsdygtig maling, senge med gode tykke ben for stabilitet og meget mere. Du kan læse alt om funktionerne på tremmesengenes produktsider. 
  Køb udstyr med til din tremmeseng
Det kan være lidt af en jungle at købe den første tremmeseng. Vi har med dette skriv forsøgt at gøre det lidt lettere for dig. Ligesom vi også gør det endnu nemmere for dig ved at lade dig tilvælge madras og lagen til sengen. Når du er klar til at tilføje tremmesengen til din kurv, vil du blive mødt af de muligheder, som vi mener passer bedst til den sengen.  Vælg din foretrukne tremmeseng, og bliv klar til den lille nys ankomst.