HUSSENGE

Er dit barn en rigtig hulebygger og tryghedssøger, som elsker at lege rollelege og tumle rundt? Så vil han eller hun helt sikkert elske at få en god nats søvn i en husseng. Vores udvalg af smukt udførte hussenge er kvalitetshåndværk, der passer ind på ethvert børneværelse. Med en husseng behøver du ikke være boligstylist for at få et superhyggeligt og flot sovemiljø til dit barn.
Se mere


Trygt og sikkert sovemiljø – kommer i mange former
Dit barn vil med garanti elske at sove i en af vores hussenge – uanset alder. Især hvis du har et barn, som ikke er glad for højder. Barnet vil opleve en tryg fornemmelse ved at sove næsten helt nede i jordhøjde. At sengen er så lav, gør det også rigtig let for selv de helt små at kravle op og putte sig i den. Det giver dit barn en rigtig god følelse af selvstændighed selv at kunne kravle op i og ud af sin egen seng. Barnet vil desuden føle, at det ligger godt beskyttet af kantbarrieren, som på nogle af hussengene kan tages af, når barnet bliver større. Hussengene fås til både tumlingen, der lige er fløjet ud af tremmesengen, og de større børn, som gerne vil sove sammen. Du kan vælge lige præcis den størrelse, der passer bedst til dit barns behov og barnets værelse. Til de mindste børn passer en klassisk juniorseng-størrelse på 70x160 cm rigtig godt. Nogle af sengene fås helt op til 140x200 cm i størrelsen. Det er perfekt til de lidt større børn, som en gang imellem har overnattende venner. En husseng er et sikkert, elegant og til tider kunstfærdigt sovemøbel til børn, som passer ind overalt og giver selv små eller sensitive børn tryghed og ro, så de kan få en god nats søvn.
Hussenge til huleleg og hygge
Udover at være skøn at sove i indbyder hussenge også til masser af hygge og leg. Har du et skolebarn, er hussengen et godt, roligt sted at ligge og læse, mens de små kan bygge huler med tæpper, puder og bamser. Måske bliver du endda inviteret indenfor til teselskab, hvem ved? En husseng er i hvert fald det oplagte sted for barnet at udfolde sine rollespilslege. Hulelegen bliver kun endnu mere hyggelig, når du pynter sengen med lyskæder eller lægger et tæppe henover for at forstærke den omsvøbende fornemmelse. Eller hvad med at sætte hussengen under en sengehimmel? Læg jer sammen i hussengen under sengehimlen og læs en bog, hvis I har valgt en husseng med en passende belastningsevne.
Din garanti for service og høj kvalitet
Alle vores hussenge er velegnede til allergikere. Med sengene følger en letforståelig trin-for-trin-vejledning til montering af sengen, så du let kan samle den selv. Husk også at overveje, om du skal købe en madras med til den nye husseng. I så fald kan du også finde en god, passende kvalitetsmadras her på siden. Der er fri fragt ved køb af en hvilken som helst af vores mange hussenge. Og så er dit køb selvfølgelig omfattet af returret og fortrydelsesret – medmindre varen er fremstillet efter unikke specifikationer. Sidder du stadig med nogle ubesvarede spørgsmål omkring hussenge, så er du meget velkommen til at ringe til os på 42 91 57 99. Du kan også sende os en mail med dit spørgsmål til info@littlehugs.dk. Vi sidder klar til at vejlede dig i at få købt den helt rigtige husseng til dit barn.