KØJESENGE / HØJSENGE

Drømmer dit barn om at komme op at sove i en høj seng? Umiddelbart tænker du måske, at det først er, når dit barn vokser ud af juniorsengen, at det kan komme i en højseng eller køjeseng. Giver du en højseng eller køjeseng til junior, der lige er fløjet fra juniorsengen, er det da også den første seng, dit barn kan have i mange år.

Se mere

Trygt sovemiljø og sjov huleleg
Dit barn er sikret en god nattesøvn med en højseng eller køjeseng. Med de beskyttende rammer omkring eller en sengehest minder sengen til at starte med lidt om juniorsengens omsvøbende tryghed. Og så er det nemt for dig at stå og læse godnathistorie eller synge godnatsang ved sengekanten. Under en højseng eller køjesenge er der også grobund for en masse fantasilege, når man bygger hule eller fæstning med tæpper i underetagen. Dit barn får også øvet sin motorik, når det uundgåeligt må kravle op og ned ad stigen.
Få fantastiske praktiske fordele og plads til overnattende gæster
En køjeseng giver også rigtig gode muligheder for, at flere børn kan sove sammen. Det kaldes også en etageseng. Du kan nemlig få køjesenge med både to og tre senge i højden. Her kan alle søskende nyde hinandens nærvær, når natten falder på. Desuden kan man til de fleste køjesenge få en træk ud-seng, så det er nemt at have overnattende venner på besøg. Er du nervøs for, at dit barn vil blive træt af at sove i køjeseng? Så kan du med fordel vælge en køjeseng, der kan deles, så den bliver til to enkeltsenge i stedet. Og så skal du være opmærksom på det fine faktum, at du ved mange senge selv kan vælge, hvilken side du vil have stigen monteret i. Der er så mange praktiske fordele ved at vælge en køjeseng eller højseng til dit barn eller tween. Noget af det, vores kunder værdsætter mest, er, at du under sengen har mulighed for at opbevare rigtig mange ting. Du kan enten vælge en køjeseng, hvor der kan køres skuffer på hjul ind under. Her kan du fx lægge sengetøj eller legetøj. Under en højseng kan du sætte kasser, løbecyklen eller lave et hyggeligt pudeorgie at tumle og slænge sig i, når der skal games. Det kan også være, at dit barn har et lille værelse, hvor pladsen skal udnyttes optimalt. I så fald kan du slå flere funktioner sammen, hvis du vælger en højseng. Ved nogle varianter er der nemlig mulighed for at lave skrivebordsplads inde under højsengen. Når du køber din seng på Littlehugs.dk er det i øvrigt rigtig nemt at tilføje en rigtig god madras i købet, hvis du ønsker det. Det gøres nemt og enkelt inde på selve produktsiden.
Kontakt os
Vi ved, hvor stor en beslutning det kan være at vælge en seng til sit barn. En sådan fås i mange højder, længder, former og farver. Hvor lang skal den være? Hvad er sikrest? Er mit barn klar til en højseng? Hvad kan børn godt lide? Vi har hørt de fleste spørgsmål før. Du behøver ikke brænde inde med noget, du er i tvivl om. Du er nemlig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp og vejledning til at finde ud af, hvilken højseng eller køjeseng, der passer bedst til dit barn og børneværelse. Ring til os på 42 91 57 99, eller skriv dit spørgsmål på info@littlehugs.dk. Så hjælper vi dig videre.