SENGE

Hos Little Hugs finder du et udvalg af smukke børnesenge, som sætter prikken over i’et på børneværelset. Børn bruger utrolig meget tid i sengen, derfor er det vigtigt at finde den helt rigtige seng til dit barn – ligesom det også er vigtigt at voksne har en god seng. I vores udvalg finder du senge i forskellige størrelser, designs og til forskellige aldre. Du finder både vores smukke tremmesenge og vores seje juniorsenge. Alle vores senge kommer i sarte og fine farver, som vil passe perfekt ind i alle børneværelser.

Se mere

Hvilken seng skal du vælge til dit barn?

I vores udvalg finder du både senge til det større barn og tremmesenge. En tremmeseng er stadig for stor til en nyfødt, men her kan en fin babynest være ideel at lægge i tremmesengen. Mange forældre vælger at gøre det på denne måde, så barnet fra start ligger i egen seng, men er godt omkranset af babynesten. Det giver baby tryghed og komfort i løbet af natten.

Du kan med fordel vælge en af vores senge, som barnet kan vokse med. Vi har en baby/juniorseng, som kan anvendes som tremmeseng fra helt nyfødt og senere laves om til en juniorseng, når barnet bliver større. Dette er en super smart løsning, som bliver brugt af mange. På et tidspunkt vil en mere spændende seng være i barnets interesse og her kan man jo overveje vores juniorsenge, som forestiller et hus eller en tipi.

Gør sovepladsen til et rart sted at være for barnet

Når børneværelset skal skabes, så skal der ekstra vægt på sovepladsen. Allerede fra barnet er nyfødt, vil sovepladsen betyde meget - både for barnet og for forældrene. Sørg for at få skabt en hyggelig og tryg base, hvor barnet kan finde ro og tryghed. Det skal føles trygt og rart for barnet at gå i seng, og det skal være et sted barnet godt kan lide at være. Dette kan man gøre meget for at få skabt. Alle vores senge til børn kan kombineres med en af vores smukke sengehimler, hvilket er en nem måde at skabe hygge og tryghed på for barnet. En sengehimmel er både god til tremmesenge og til de større juniorsenge. Bare en smule afdækkelse kan skabe stor tryghed.

Når du skal skabe den rigtig ro omkring sovepladsen, så kommer de lidt mere neutrale farver ind i billedet. Det kan virke afslappende - både for børn og voksne - at være omringer af mere rolige og behagelige farver i soveværelset, frem for de meget larmende og vilde farver. Alt hvad du finder her hos os, er i neutrale og skandinaviske farver. Alt lige fra vores puffer til vores plys lænestole, som kan pynte på børneværelset, kommer i samme farveskalaer.

Køb din børneseng hos Little Hugs og vær garanteret høj service

Når du køber din børneseng hos os, så kan du være helt sikker på at du får, hvad du betaler for. Vi bestræber os altid på at kunne tilbyde de absolut bedste produkter til vores kunder til de bedste priser. Vores sortiment er nøje udvalgt, og vi går aldrig på kompromis med design, kvalitet eller sikkerhed. Du kan derfor trygt handle til dit barn hos os med god samvittighed.

Hvis du er i tvivl om hvilken seng du skal vælge eller har andre spørgsmål, så er du altid velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice! Du kan enten ringe til os på telefon +45 42 91 57 99 eller skrive til os på mail til info@littlehugs.dk. Du kan også sende os en besked Facebook - vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig på bedste vis.