TRÆLEGETØJ

Hos Little Hugs finder du et spændende udvalg af trælegetøj, som er 100% giftfrit. Trælegetøj er ofte hyggeligere og varmere at lege med end andet legetøj. Der er også noget æstetisk over at vælge trælegetøj frem for eksempelvis plastiklegetøj. Udover at trælegetøj generelt har en længere levetid og bedre holdbarhed, så er det også bedre for miljøet.

Se mere
349,00 DKK

Legekøkken

Kaffemaskine i træ

269,00 DKK
489,00 DKK

Legetid

Ecotoys raket

339,00 DKK
329,00 DKK

Find trælegetøj som læner sig op ad virkeligheden hos Little Hugs

I vores udvalg af trælegetøj finder du blandt andet vores sjove og smarte bærbar i træ med en tilhørende smartphone. Teknologien er noget som børn efterhånden oplever i en meget tidlig alder. Derfor er vores bærbar i træ et rigtig godt stykke legetøj til barnet, fordi det vil garanterer mange timers sjov, men også god læring. Barnets motorik, især finmotorik, vil blive øvet og trænet gennem leg. Der kan både tegnes med kridt eller leges med magnet på bærbarens skærm. Det er også en sjov måde at lære at skrive og stave på for barnet.

Du kan også gå på opdagelse i vores samlede udvalg af trælegetøj. Her finder du blandt andet et legekøkken og en værktøjsbænk, som begge er lavet i træ med super fine detaljer, der læner sig tæt op ad rigtige køkkener og værktøjsbænke. Rollespil er en vigtig del af et barns udvikling, og her er trælegetøj, som læner sig tæt op ad virkeligheden, et godt bud på hvad der kan styrke barnets lyst til rollespil.

Køb trælegetøj og skån dit barn for sundhedsskadelige kemikalier

For år tilbage var trælegetøj det man legede med og derfor kan det måske for nogle virke lidt gammeldags. Sidenhen blev der produceret en masse plastiklegetøj, fordi det var billigere. De seneste år har trælegetøjet dog vundet pladsen tilbage og er blevet super populært. Derfor er der også mange, som i dag prioriterer trælegetøj frem for alt andet, og slet ikke ejer plastiklegetøj mere.

Trælegetøj er en dyrere løsning, hvilket også afspejler sig i priserne, i forhold til andet legetøj. Det er dog også legetøj, som kan holde stort set evigt. Derudover er det ikke legetøj, som indeholder diverse skadelige kemikalier. Hos Little Hugs går vi meget ind for at børn kun skal have sundt legetøj og tøj, hvor de ikke bliver udsat for diverse kemikalier.

Stort udvalg af trælegetøj i bedste kvalitet hos Little Hugs

Hos Little Hugs finder du et stort udvalg af trælegetøj - alt sammen i højeste kvalitet. Du finder blandt andet trælegetøj hos os, som er svært at finde andre steder. Vi udvælger nøje vores produkter og derfor kan du finde unikke produkter hos os. Hvis du har spørgsmål til vores trælegetøj eller vores øvrige produkter, så kontakt endelig vores kundeservice! Du kan ringe på telefon +45 42 91 57 99 eller skrive til os på Facebook eller mail til info@littlehugs.dk. Vi kan træffes på både mail og Facebook alle hverdage og weekender i tidsrummet 8.00-23.00.

Hos Little Hugs bestræber vi os altid på at give vores kunder den bedste oplevelse, når de handler hos os. Vi bestræber os derfor også altid på at give dig den bedste service og tilbyde dig de bedste produkter til de bedste priser.