LEGEKØKKEN

Et legekøkken er at spotte på rigtig mange børneværelser i dag. Her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige legekøkkener til børn, som kan gøre enhver lille kok glad. Børn er vilde med at imitere og efterligne deres forældre. Barnet observerer ofte hvad forældrene laver – og dette gælder også i køkkenet. Med et legekøkken vil dit barns fantasi kunne få frit løb og måske udvikle en interesse for madlavning.

Se mere

Legekøkken

Retro legekøkken

1.299,00 DKK

Legekøkken

Ecotoys legekøkken

1.299,00 DKK

Legekøkken

Kaffemaskine i træ

269,00 DKK
-15%
1.444,00 DKK

Giv fantasien og legen et skub med et legekøkken  
 
Et legekøkken egner sig både til små og større børn. Rollespil er en vigtig del af et barns opvækst, da det bidrager til at stimulerer fantasien. Barnet lærer at være kreativ og finde på gode lege ved hjælp af rollespillet. Derudover bliver det mindre barns motoriske evner også trænet i takt med at barnet lærer at holde ved en gryde eller skrue på vandhanen.  
 
De større børn får styrket deres sociale kompetencer, når de sammen skal uddelegere rollerne i legen og skal finde frem til, hvem der er kokken, gæsten eller tjeneren. Legekøkkener er også meget udbredt i institutionerne i dag, da det giver denne gode basis for læring og leg kombineret.  
 
Et legekøkken er den perfekte gaveidé
 
Hvis du leder efter en god gave til et barnedåb eller fødselsdagsgave til et familiemedlem, så er et legekøkken ikke en helt dum idé. Et legekøkken vil helt sikkert glæde de fleste børn og i vores udvalg finder du legekøkkener i forskellige størrelser. Et legekøkken behøver derfor nødvendigvis ikke at fylde ret meget, hvis man ikke har pladsen derhjemme.  
 
Der findes også en masse spændende legemad i træ, som kan tilkøbes efterhånden. Et legekøkken giver også et godt fundament for fremtidige ønsker. Hver jul eller fødselsdag kan der ønskes endnu mere spændende legemad, så barnet kan lave forskellige lækre retter.  
 
Derfor skal du købe dit legekøkken hos Little Hugs  
 
Hos Little Hugs finder du kun legekøkkener i god kvalitet. Vores produkter er nøje udvalgt og vi forhandler kun godt kvalitetslegetøj, som du trygt kan overlade til barnet, uden at være bekymret for hverken miljø, etik eller sundhed. Vi stiller store krav til vores produkter og alle er godkendte med rette certifikater og mærkninger - dette gælder i den grad også vores legekøkkener. Et legekøkken hos os er i træ, fordi barnet skal kunne mærke og føle legekøkkenet, uden fare for kemikalier.  
 
Hos Little Hugs bestræber vi os altid på at kunne give vores kunder den bedste oplevelse, når de handler hos os. Hvis du har spørgsmål i forhold til hvilket legekøkken du skal vælge eller andet, så er du altid velkommen til at ringe til os på telefon +45 42 91 57 99 og så står vi klar til at hjælpe dig på bedste vis. Husk også at hvis du køber dit legekøkken hos os, så får du fri fragt ved køb over 699 DKK.