AKTIVITETSTAVLE

Hos Little Hugs finder du et stort udvalg af aktivitetstavler, som er med til at styrke barnets motorik og sanser. I vores udvalg kan du finde aktivitetstavler fra mærket, Woobiboo, i mange forskellige størrelser og farver – så du kan helt sikkert finde en aktivitetstavle, der passer ind i børneværelset hos jer. Du finder også aktivitetstavler, hvor barnets navn kan stå med store fine bogstaver på aktivitetstavlen – du skriver blot dit barns navn i bemærkning til din ordre og så bliver dette specialdesignet til jer.

Se mere

Styrk barnets motorik og sanser med en aktivitetstavle

En aktivitetstavle er et godt motorisk stykke legetøj, som stimulerer alle barnets sanser. Der er fyldt med spændende og interessante ting på aktivitetstavlerne, så alle sanserne kommer i spil, når tavlen udforskes. Høresansen bliver blandt andet stimuleret, når der bliver trykket og pillet ved de mange forskellige ting. Mange af tingene på aktivitetstavlerne afgiver en lyd, når der røres ved de objekterne - du kan både finde tavler med fløjter og cykelklokker på.

Derudover vil både grovmotorikken og finmotorikken blive styrket, da der både er store og små ting på aktivitetstavlerne, som eksempelvis en dør med store låger, men med en lille tilhørende lås. Når barnet leger og undersøger tavlen, så vil både håndkoordinering, uafhængighed og psykomotoriske færdigheder blive øvet og trænet. I stedet for at skulle ud og købe en masse forskelligt motorisk legetøj, så får du alt i én lige her!

Køb en håndlavet aktivitetstavle i gave hos Little Hugs

Står du og mangler en fin gave? Måske en fødselsdagsgave? Vores aktivitetstavler er et godt bud på en gave, som både er udfordrende, lærerig og sjov for barnet, men som også er super sød i design. Med en aktivitetstavle kan du være sikker på at det er en gave, som barnet vil blive begejstret for. I vores udvalg finder du mange forskellige aktivitetstavler - du finder tavler med snørrebånd, tandhjul og spejle på eller tavler med hemmelige døre med tilhørende låse, fine ringeklokker og labyrinter.

Når barnet befinder sig i alderen 1-2 år, så starter nysgerrigheden for alvor, når det kommer til at føle, mærke og lege. Her er en aktivitetstavle et rigtig godt stykke stimulerende legetøj. Rollespil er også noget, som barnet begynder at finde interessant i denne alder og her vil et legekøkken også være et stort hit for de fleste børn.

Har du brug for hjælp? Vi står altid klar med den bedste vejledning

Hvis du har spørgsmål til vores mange spændende aktivitetstavler eller til vores øvrige produkter, så kontakt endelig vores kundeservice! Hvis du har brug for vejledning til gavekøb, modeller eller andet, så står vi altid klar med kyndig og kærlig vejledning. Du kan ringe til os på telefon +45 42 91 57 99 eller kontakte os via mail til info@littlehugs.dk. Du kan også smide en besked til os på Facebook - vi svarer på mails og Facebook alle hverdage og weekender i tidsrummet 8.00-23.00. Hos Little Hugs bestræber vi os altid på at give dig den bedste service og de bedste produkter til de bedste priser!