GYNGER

En gynge er noget, som altid er populært hos børn – både mindre og ældre børn. En gynge kan give børn mange timers sjov og kvalitetstid som familie. I vores udvalg finder du de fineste gynger i forskellige designs og farver, så de passer ind i ethvert hjem. Vores udvalg af gynger er nøje udvalgt, hvor der er lagt stor fokus på kvalitet og solide materialer.

Se mere

Styrk barnets balance med en babygynge

En babygynge går ind og stimulerer barnets balancesans. Der er mange sanser, der er vigtige at få stimuleret hos barnet i de første år, herunder også balancesansen. En god balancesans hjælper til at styrke barnets indlæringsevne senere i livet samt motorikken. En babygynge er en god løsning at have i hjemmet, fordi man kan være sikker på at det stimulerer forskellige sanser hos barnet og derudover bidrager det til mange timers underholdning. Hvis babygyngen hænger midt i stuen, måske med udsigt til haven, så bliver barnet nysgerrigt og får stimuleret mange flere sanser end blot balance og motorik.

Vores babygynger er alle beregnet til babyer fra 9 måneder og op efter. En babygynge kan bruges så snart at barnet selv kan sidde oprejst og uafhængigt. Når dit barn er vokset ud af babygyngen, kan du med fordel skifte den ud med en af vores andre gynger, som er velegnet til det lidt ældre barn. Børn i alle aldre vil elske at have en gynge derhjemme - enten indendørs eller udendørs.

Skal du give en babygynge i dåbsgave?

Vores fine babygynger er også en super god idé til en fin dåbsgave. Gode babygynger er ikke altid helt billige og det er måske heller ikke det første, som nybagte forældre tænker over at de skal have købt. Derfor er det den perfekte dåbsgave, fordi den helt sikkert vil glæde mange børnefamilier. Du kan trygt købe din dåbsgave her hos os, da alle vores babygynger lever op til de sikkerhedsmæssige standarder - vi går nemlig ikke på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed.

Derudover er det et sikkert valg i forhold til design, da vores babygynger ikke kommer i plastik eller larmende farver. De kommer i et skandinavisk design med søde detaljer, eksempelvis fine kanin ører på ryggen, som passer ind i langt de fleste hjem. Uanset om du leder efter en babygynge til udendørs eller indendørs brug, så kan du finde det i vores udvalg af gynger til børn.

Vi garanterer god kvalitet og høj service hos Little Hugs

Hvis du vil være sikker på at du får det bedste af det bedste til dit barn, så skal I købe jeres gynge eller babygynge her hos os. Vi garanterer jer at I får en gynge i høj kvalitet. Vores vintage gynger til ældre børn er håndlavede i massivt træ, malet med lugtfri og børnevenlig maling. Vintage gyngerne bliver speciallavet til dig, da de bliver produceret på bestilling. Derfor er ventetiden afhængig af dette, men vi stræber dog altid efter at have leveret indenfor 10 hverdage. Men husk, at på alle vores lagervarer er der kun 1-3 dages levering!

Hvis du er i tvivl om hvilken gynge du skal vælge, så er du altid velkommen til at ringe til os på telefon +45 42 91 57 99 eller på mail til info@littlehugs.dk. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig på bedste vis, så du får lige den gynge, der passer til dit barn.