BOLDBASSINER

Hos Little Hugs finder du et spændende udvalg af de populære boldbassiner. Du finder blandt andet boldbassiner fra det populære mærke, Misioo, men vi tilbyder også andre boldbassiner med frynser og fleece betræk, som helt sikkert vil glæde enhver lille prinsesse. Du finder vores boldbassiner i mange forskellige farver, størrelser og former – der er derfor rig mulighed for at finde et, som passer til dit barns behov og ind i jeres indretning derhjemme. Hvis du er på udkig efter ekstra bolde, så har vi også et stort udvalg af ekstra bolde, hvor du eksempelvis kan købe 50 stk. nye bolde – måske trænger boldbassinet derhjemme til nogle nye bolde i andre farver?

Se mere

Køb dit smukke boldbassin hos Little Hugs til en skarp pris

Hos Little Hugs kan du løbende finde skarpe tilbud på de populære boldbassiner. Hvis du gerne vil gøre dig et godt køb, så er det bare med at holde sig til! Vi bestræber os altid på at tilbyde vores kunder de absolut bedste produkter til de absolut bedste priser. I vores udvalg finder du også et spændende udvalg af udendørs boldbassiner, som også kan foldes ud til en stor legemadras. De er lavet i økologisk kunstlæder og er nemme at rengøre. I kan altså sagtens rykke leg og stimulering ud i haven på en god forårs- eller sommerdag.

Hvis du er i tvivl om hvilket boldbassin du skal vælge til dit barn, så kontakt os endelig på telefon +45 42 91 57 99, mail til info@littlehugs.dk eller på vores Facebook - vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig, så du får det helt rigtige boldbassin til dit barn.

Mangler du den perfekte dåbsgave?

Boldbassinet er i dag havnet på rigtig mange forældres ønskeliste til en dåb. Et boldbassin er en af de lidt dyrere investeringer til børneværelset, derfor er det den perfekte dåbsgave fra familien eller et godt hold venner. Boldbassinet kan sagtens bruges til baby, hvis der er en voksen til at holde øje. Ellers velegner boldbassinerne sig til, når barnet selv kan sidde oprejst. Det er et stort hit for barnet at kunne sidde selv og tumle rundt med alle boldene i sit helt eget store bassin.

Et boldbassin er en god investering du ikke vil fortryde

Tvivler du på om et boldbassin nu også er pengene værd? Boldbassiner er blevet helt utroligt populære de seneste år, og det er der mange gode grunde til. For det første, så er de mange boldbassin vi tilbyder i vores udvalg, smukke og stilrene. Derfor er der også rigtig mange børnefamilier, der har dem stående inde i stuen i dag frem for børneværelset, fordi de passer perfekt ind i den samlede indretning i hjemmet og hele familien kan have kvalitetstid i stuen mens barnet tumler rundt i boldbassinet.

Derudover er et boldbassin super god til at styrke barnets motoriske evner, når der skal mærkes og tages fat i de mange bolde. Barnet sidder også selv oprejst og får derfor styrket balancesansen. Udover at de motoriske evner bliver trænet, så bliver stort set alle sanser stimuleret via boldbassinet. Alle sanserne bliver stimuleret, når barnet kigger på de mange smukke og fascinerende bolde samtidig med at der kan smages, føles, kastes, gribes fat og tumles med de mange bolde. Der opstår også forskellige lyde, når boldene vælter rundt i bassinet, hvilket styrker barnets høresans. Alle disse ting er med til at fremme dit barns udvikling, alt imens barnet har det sjovt.