LEGESKUM

Hos Little Hugs finder du et stort udvalg af legeskum i alle former og størrelser. Skumlegetøj er med til at styrke barnets sanser og træne barnets grovmotorik gennem leg. Legeskum kan bidrage til mange sjove timer leg – både indendørs og udendørs. I vores udvalg finder du både rutsjebaner, byggesæt, aktivitetssæt og meget mere. Du kan fylde børneværelset eller legerummet op med spændende og sjovt legeskum, som kan aktiverer barnet i flere timer. 

Se mere

Vores legeskum er for både de store og de helt små

Uanset om du har en baby eller et ældre barn, så er legeskum et stort hit. Baby kan styrke nakken og de motoriske evner. Tumlingen kan rutsje ned ad rutsjebanen eller klatre rundt i skumlegetøjet. Legeskum har utrolig mange funktioner og det styrker derfor også barnets kreative tænkning, da legeskummet hele tiden kan samles og stables på forskellige måder. Det er kun fantasien der sætter grænser, når man leger med legeskum. Man kan skabe en “jorden er giftigt” bane eller en forhindringsbane - der er mange muligheder!

Når først barnet har noget legetøj, som kan formes og stables, så sætter fantasien og kreativiteten ind. Vores legeskum er det perfekte eksempel på noget legetøj, hvor barnet virkelig kan være kreativ. Barnet kan bygge huse og huler med legeskummet. I vores udvalg finder du også vores enkelte skumklodser, som er perfekte til når der skal bygges.

Er du på udkig efter lærende legetøj til institutionen?

Legeskum er et hit at have derhjemme, men det er bestemt også et hit at have i institutionerne. Vores legeskum kan nemt rengøres og vaskes, hvilket er en nødvendighed i en børnehave. Derudover er alt vores legeskum i høj kvalitet, så det kan holde til en masse leg og tumlen. Med skumlegetøj kan man samles flere børn om samme leg og dermed kan børnene også udvikle sig i form af rollespil og samarbejde.

Hvis børnene skal bygge et hus sammen, så skal børnene uddelegerer roller og ansvar i legen samt øve sig i at samarbejde. Hvis det er rutsjebanen, så skal børnene finde ud af turskifte og her kan mange børns tålmodighed komme på prøve, hvilket er sundt. Der er mange timers aktivitet og læring at hente via vores skumlegetøj.

Legeskum er den perfekte gaveidé til en tumling

Hvis du leder efter en god gave til en tumling eller en baby, så er legeskum et super godt bud på dette. Tag eventuelt et kig på vores fine skumgulve, som er super gode til babyer, når de skal lære at kravle og generelt bare øve deres motoriske evner. Det er vigtigt at baby har et blødt og trygt underlag, når der skal prøves kræfter med at sidde eller holde egen nakke.

De enkelte skumklodser i vores udvalg, rutsjebaner eller vores byggesæt er genialt til tumlingen, hvor tingene godt må være lidt mere vildt og udfordrende. Hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge i gave eller til dit barn, så tag endelig kontakt til vores kundeservice på enten telefon, mail eller Facebook. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig!