VÆGRIBBER

Vægribber til leg, sjov og træning

Har du en lille akrobat derhjemme? Hvorfor så ikke indrette børneværelset med en vægribbe? Litte Hugs fører et bredt sortiment af vægribber i alle prisklasser og smarte designs. De er ideelle til mange timers sjov på børneværelset eller i legerummet og kan også sagtens blive en flot del af indretningen. Opdag vægribber i alt fra et helt klassisk trædesign til pastelfarvet metal og med alt fra ringe, trapez og klatretov til klatrenet og rebstige. Du kan finde lige den type vægribber, der matcher dit barns behov for leg og sjov.

Se mere

Klatring og leg

Romana vægribbe – Luna

979,00 DKK
1.999,00 DKK

Klatring og leg

Romana vægribbe – S7

2.599,00 DKK

Klatring og leg

Romana vægribbe – S4

Fra 2.599,00 DKK
Fra 1.999,00 DKK

Klatring og leg

Romana vægribbe – S1

1.949,00 DKK
-40%

Klatring og leg

Romana vægribbe – R3

1.619,00 DKK
899,00 DKK

Klatring og leg

Romana vægribbe – R6

2.299,00 DKK
-40%

Klatring og leg

Romana vægribbe – Eco1

1.349,00 DKK

Klatring og leg

Romana vægribbe – S3

2.699,00 DKK

Klatring og leg

Romana vægribbe – R1

2.199,00 DKK
2.099,00 DKK
-40%

Klatring og leg

Romana vægribbe – S10

1.139,00 DKK
-10%

Klatring og leg

Vægribbe Albert

1.799,00 DKK

Klatring og leg

Romana vægribbe – S11

1.349,00 DKK

Sådan vælger du din vægribbe 
Vægribber er oplagt til mange timers aktiv leg på børneværelset. Det er et godt redskab, når barnet skal lege indendørs og stadig være aktiv. Men hvilken vægribbe skal du vælge til børneværelset eller boligens legerum? Der er flere ting, du skal overveje, inden du køber vægribber til hjemmet.
Plads i rummet – selv til det mindre børneværelse er vægribben faktisk et ideelt valg. Netop fordi den er monteret på væggen, er det ikke et redskab, der fylder specielt meget. Det er udelukkende, hvis du vælger en af de større ribber med meget udstyr, at det kan blive en smule klemt på et mindre værelse. Har du derimod et stort legerum til dine børn, så kan du sagtens gå med en større vægribbe, der også har net, tog og reb – du finder både hjørneribber, såvel som ribber der monteres på én væg. 
Antal børn – har du mere end ét barn, så kan det være en stor fordel at vælge en vægribbe, der er lidt større. En model med både ribber, klatretov og net gør det muligt for flere børn at slå sig løs på samme tid. Modellerne er typisk testet til 100 kg, så to børn kan sagtens boltre sig på samme tid på de vægribber, der giver plads til det. 
Ønsket udstyr – hvad er din lille akrobat til? Sjov på ribberne? Klatring i tov? Sving i trapez eller ringe? Du finder sjove vægribber med et væld af tilbehør monteret derpå. Tag en snak med dit barn om, hvad han eller hun synes er sjovest at lege og træne på. 
Alder – skal dit barn kunne vokse med vægribben? Du finder både vægribber til de mindste og til de lidt større børn i vores udvalg. Er dit barn et sted midt i mellem, kan du med fordel vælge en mere avanceret vægribbe, så barnet kan vokse med den.   
Find ribber til væg i flere prisklasser 
Det skal hverken være dyrt eller usikkert at montere en vægribbe på børneværelset eller i boligens legerum. Derfor fører vi vægribber til ethvert budget - altid med kvaliteten og sikkerheden i top. Little Hugs forhandler ribber i alskens former, farver og materialer. Du finder derfor designs i flere prisklasser. Vi har alt fra begynder vægribben i træ til de mere avancerede i metal – disse kan fås med varieret udstyr til forskellige prisniveauer. 
Uanset hvilken vægribbe du vælger at investere i, så får du kvalitet i topklasse. Alle vores vægribber er fra gode brands, som står bag solide og sikre produkter. Ribberne er godkendt til 100 kg – men er faktisk testet på over 200 kg for netop at højne barnets sikkerhed endnu mere. Husk dog, at visse redskaber typisk kun er godkendt til 50 kg, mens det er ribberne, der kan klare en højere belastning. I forhold til sikkerhed er vægribberne fra Little Hugs også TUV certificeret og godkendt efter flere af de gældende EN-71 sikkerhedskrav. 
Little Hugs tilbyder gratis fragt ved køb over 699 kr. og leverer altid hurtigt, når det gælder tilgængelige lagervarer.