KLATRESTATIVER

Hos Little Hugs finder Danmarks største udvalg af indendørs klatrestativer, som er med til at styrke barnets motorik og sanser. I vores udvalg kan du finde klatrestativer fra mærket, Kidwood, som findes i 4 forskellige modeller, og med 5 forskellige udstyrsvarianter – så du kan helt sikkert finde det helt rette klatrestativ, der passer helt perfekt ind i hos jer.

Se mere
15%
3.299,00 DKK 2.804,15 DKK
15%
3.299,00 DKK 2.804,15 DKK
15%
15%
3.699,00 DKK 3.144,15 DKK
15%
2.499,00 DKK 2.124,15 DKK
15%
3.299,00 DKK 2.804,15 DKK
15%
3.399,00 DKK 2.889,15 DKK

Masser af forskellige udfordringer

Uanset om det er balancebræt, stige, gynge eller gymnastikringe så finder du lige hvad der mangler hos jér. Du kan vælge mellem de 5 modeller - Domino, Rocket, Sailor og Zebra - som hver har 5 forskellige udstyrsvarianter. Alle modeller har en stige som der kan klatres på, eller bruges til armgang alt efter hvordan du vender klatrestativet. Disse hjælper børn med at styrke deres muskler. På denne måde kan de let træne koordination og fingerfærdighed igennem leg - og uden at kede sig et eneste sekund. Der er ingen tvivl om at Kidwoods indendørs klatrestativer til børn med at udvikle deres motoriske færdigheder og kombinerer træning med sjov. Ikke en eneste centimeter af klatrestativet spildes. For for børn er et stykke træ ikke bare dét - hvert trin på stigen fører til et nyt eventyr. Især til de kolde og regnfulde dage er disse klatrestativer for børn et godt alternativ til klassiske legepladser.


Naturlige materialer til sikker leg

Ud over den sjove del, er sikkerheden for de små naturligvis den højeste prioritet ved et indendørs klatrestativ. Til alle modeller medfølger der en gymnastikmadras, som er med til at beskytte børnene mod fald. Den dobbelte forsegling af træet - som er en vandbaseret lak - sikrer også, at de gymnaster ikke kan få splinter eller på anden måde beskadige materialet. Og den kompakte legeplads på 1,5 m2 - gør det let for forældre at have øje på børnene i mens de leger. Alle klatrestativerne fra Kidwood er certificerede af TÜV Rheinland - og er testet i henhold til EN 71-8 - EN 71-1 - EN 71-2 - EN 71-3


Holdbart og med plads til flere

Klatrestativet er ikke kun designet til et barn. Både solo og med venner kan en regnfuld eftermiddag omdannes til et indendørs eventyr. Højden på det indendørs klatrestativ beskytter ikke kun børn mod alt for høje fald, det sparer også forældre for at skulle skrue og bore ind i væggene - fordi stativets firkantede form forhindrer det i at tippe over - uanset hvilken vild ide de små eventyrlystne finder på. Og når børnene har udtømt alle muligheder, kan Kidwoods klatrestativ let omdannes ved at dreje det til den ene side efter ønske. Bare sæt madrassen på gulvet, så kan du starte dit næste eventyr!

De smarte klatrestativer er perfekte til tumlingen, hvor tingene godt må være lidt mere vildt og udfordrende. Hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge i gave eller til dit barn, så tag endelig kontakt til vores kundeservice på enten telefon, mail eller Facebook. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig!