WALLSTICKERS

Hos Little Hugs finder du de sødeste wallstickers til børneværelset. Vores smukke udvalg af wallstickers vil pynte på ethvert værelse. Du finder både smukke pæoner, som vil klæde et prinsesse værelse eller de fine fly, som vil sætte prikken over i’et på et sejt drengeværelse. Hos Little Hugs går vi aldrig på kompromis med hverken design, kvalitet eller sikkerhed. Derfor er alle vores produkter også nøje udvalgt, og det samme gælder vores wallstickers.

Se mere

Dekorer børneværelset med smukke wallstickers

Hvis du synes der mangler noget simpelt, men nydeligt til børneværelset, så er vores wallstickers helt sikkert et godt bud. Vores wallstickers passer ind i de fleste indretninger, da de er sarte i farverne og ikke skaber for meget rod på væggene. Når man skal indrette et børneværelse, så kan man som forældre også rigtig slippe det indre barn løs.

I dag ses det mere og mere at der bliver lavet en rød tråd gennem indretningen i hele hjemmet - også børneværelset. Mange går utrolig meget op i indretningen af børneværelset. Der er skruet mere op for de sarte farver, som rosa, sart blå, grå og hvid. Uanset om du kører denne nedtonede og stilrene stil eller den mere farverige og larmende stil, så kan du finde wallstickers i vores udvalg, som passer til alle former for indretninger.

Køb dine wallstickers hos Little Hugs og sæt gang i fantasien

Når der vælges ting til børneværelset, så skal man tænke barnet ind i indretningen og få skabt nogle sjove og skæve ting i børneværelset. Sjove ting, spændende billeder og aktiverende legetøj kan alt sammen styrke barnets fantasi og kreativitet. Vores forskellige wallstickers, kan bidrage til stor nysgerrighed, fantasi og leg.

Mange af vores dyre wallstickers er store i både højde og bredde. Du kan derfor vælge en sød elefant eller kat, som er på højde med barnet selv. Det kan helt sikkert skabe interesse og nysgerrighed hos barnet. Der kan også blive stillet spørgsmål til dekorationen, som eksempelvis hvad dyrene mon laver på væggen? Eller hvad dyrene mon laver om natten? Der kan opstå mange sjove spørgsmål og samtaler, hvis man vælger at pynte børneværelset med spændende wallstickers og legetøj.

Har du nogle spørgsmål? Vi står klar til at hjælpe dig

Er du i tvivl om hvilke wallstickers du skal vælge til børneværelset eller give i gave? Er du i tvivl om størrelse, påførelse, anvendelse eller lignende, så kontakt os endelig på telefon +45 42 91 57 99 eller på mail til info@littlehugs.dk. Du kan også sende os en besked Facebook - vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig.

Hos Little Hugs kan du altid regne med høj service og god kvalitet. Vi bestræber os på at tilbyde vores kunder de bedste og mest sikre produkter på markedet til de bedste priser. Efter vores mening, så er der ikke noget, der ikke er godt nok, når det kommer til vores børn.