LÆRINGSTÅRNE

Funktionelt læringstårn med høj sikkerhed

Vil du gerne give dit barn nogle gode første oplevelser i køkkenet? Med et læringstårn gør du det muligt for dig barn at deltage i madlavningen eller at hjælpe til med opvasken. Det smarte tårn gør nemlig, at barnet kommer op i denne rette højde til at bruge køkkenbordet. I vores sortiment finder du læringstårne i flere designs. De er naturligvis alle fremstillet med fokus på barnets sikkerhed og komfort. Derudover er de også justerbare, så du kan tilpasse læringstårnet efter dit barns højde og som barnet vokser. Tårnene er stabile og står godt fast, mens barnet er deri.

Se mere
-15%
-13%

Læringstårne

Skammel – Hvid

599,00 DKK
-13%

Læringstårne

Skammel – Sort

599,00 DKK

Opdag flere slags læringstårne til køkkenet
Hvilket læringstårn skal du vælge? Du finder flere varianter hos Little Hugs. Alle er de fremstillet med:
  • Høje sider = god sikkerhed 
  • Trin til at træde op på = nem adgang 
  • Bred konstruktion = god plads at bevæge sig på
  • Testet til høj vægt = alle børn kan bruge det
  • Solide materialer = stabilt og holdbart 
Tårnene til læring fylder ikke alt for meget, og kan derfor bruges i stort set alle køkkener, om du bor i en mindre lejlighed eller i et større hus. Derudover er læringstårnene også certificeret og lever op til de gældende sikkerhedskrav, der er til børnemøbler. Selvom sikkerheden er i top, skal barnet naturligvis kun bruge tårnet under opsyn af en voksen.
Eftersom alle læringstårnene lever op til funktionalitet, sikkerhed og kvalitet, handler det mere om design, når du skal vælge dit tårn. Det kan være, at sort eller grå passer bedst ind i dit køkken. Måske er det hvid, der giver mest mening for dig. Hvis du vil holde det naturlige look, kan du også vælge et læringstårn i fyrretræ. Derudover kan du også vælge et smart læringstårn med tavle på. Det er en sjov tilføjelse, der giver barnet endnu mere mulighed for at have det sjovt i køkkenet. Herpå kan der tegnes fine tegninger, eller barnet kan øve sig på at skrive bogstaver og ord. 
Læringstårnene er alle nemme at rengøre. De kan blot aftørres med en våd klud. Vælger du et tårn i træ, som ikke er malet, er det en god idé at lakere eller oliere det selv, så det får den længste levetid og er modstandsdygtigt overfor fedtede fingre og madrester. Alle læringstårnene er lette at samle, og der følger naturligvis en udførlig samlevejledning med, så du kan få samlet et stabilt og sikkert tårn. 
  Læringstårnet lader barnet deltage
Når barnet ikke er helt stor nok til at nå køkkenbordet selv, er det svært for barnet at deltage i madlavning, opvask eller andet, der foregår i køkkenet. Det kan du nemt ændre på ved at investere i et smart og sikkert læringstårn. Tårnet lader familiens yngste medlem deltage aktivt i køkkenet. 
Du skal altså vælge at investere i læringstårnet, fordi:
  • Du giver dit barn mulighed for at udfolde sig i køkkenet
  • Du lader barnet komme op i din højde, så han/hun kan deltage
  • Du gør det sikkert for barnet at være med i køkkenet
  • Du lader dit barn lære i andre rum f.eks. badeværelset
I og med at læringstårnet kan justeres til barnets højde, er det også en virkelig god investering, som kan bruges i flere år. Den lange levetid og gode holdbarhed på tårnet gør også, at det kan bruges igen til næste lille familiemedlem. Siderne på læringstårnet sikrer, at barnet ikke er i risiko for at falde ned, uanset barnets størrelse. Tårnet giver derfor dit barn en god og tryg oplevelse i køkkenet. 
Udover brug i køkkenet kan du også benytte læringstårnet på badeværelset. Det giver barnet god mulighed for at komme op i den rette højde til vask og spejl. Det er ideelt, når barnet selv skal til at lære at børste tænder eller blot til når barnet har behov for at vaske hænder. Du kan lære barnet at gøre alt dette på en sikker måde, indtil barnet har den rette højde til at nå vasken fra gulvet. 
Invester i et læringstårn fra Little Hugs, og giv dit barn nogle sikre og lærerige oplevelser fra en tidlig alder. Med læringstårnet behøver du ikke vente til, at barnet bliver større, for at kunne deltage i madlavning eller opvask.