Om os

Hos Little Hugs tilbyder vi et udvalg af produkter til børneværelset. Vores sortiment er baseret på noget ordentligt kvalitets legetøj. Legetøj du trygt kan overlade til dit barn, uden at være bekymret over miljø, sundhed og etik.

Vi går op i, at børn har rig mulighed for at udvikle kroppens bevægelser, opøve og styrke sine sanser og indsamle erfaringer når de leger.

Så vi har hele tiden fingeren på pulsen og stiller store krav til vores produkter, hvor langt de fleste er produceret i EU, og alle er godkendte med de rette mærkninger og certifikater.

Idéen bag Little Hugs kom da familiens første dreng var stor nok til at tumle og lege. Vi, mor og far så det store aktivitetsniveau og blev klar over vigtigheden af mulighederne for at udvikle og styrke motorikken og lade fantasien styre legen. Så vores yngste dreng har noget at glæde sig til.

Vi har derfor, her på Little Hugs, lavet et sortiment med blandt andet skumlegetøj, boldbassiner og gynger så andre børn også kan få glæde af vores lege og tumleunivers.

Hvis du har spørgsmål til og om vores produkter, eller ønsker om andre produkter, skal du ikke tøve med at kontakte os på vores mail: info@littlehugs.dk

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for 24 timer.