FAQ

Spørgsmål og svar

Nedenfor finder du svar på de oftest stillede spørgsmål. Finder du ikke svar her, er du velkommen til at kontakte os på mail: info@littlehugs.dk

Hvad er jeres skumlegetøj lavet af?

– Vores skumlegetøj er lavet af fast, men blødt polyuretanskum. Betrækket er lavet af PVC/PU læder, som har en glat overflade, der gør det let at rengøre. Det er desuden 100% fri for ftalater, er oeko-tex mærket, og har et hygiejne certifikat.
 

Er jeres produkter sikre at bruge?

– Ja, alle vores produkter er sikre at bruge for børn. De er alle enten CE-godkendte, oeko-tex mærket, eller har hygiejne certifikat. Dette vil være beskrevet under produkterne.
 
Kan jeg returnere et produkt?
 
– Ja, du har 14 dages fortrydelsesret, fra at du har fået leveret varen. Dette står nærmere beskrevet i handselsbetingelserne.
Hvor lang er leveringstiden?
 
– Vores produkter har forskellige leveringstider. Nogle af vores produkter er håndlavet, og bliver først produceret efter bestilling. Andre produkter vil være tilgængelige på vores fjernlagerer, og har derfor længere leveringstid. Det står beskrevet i hver produktbeskrivelse, hvor lang leveringstiden er for den enkelte vare.

 

Hvad er dellevering?

– Vi vil altid have at vores kunder, får deres varer hurtigst muligt, derfor anvender vi dellevering. Nogle af vores produkter har vi på eget lager i Danmark, mens andre er på fjernlager, eller først bliver produceret efter bestilling. Hvis du derfor bestiller flere forskellige varer, kan du komme ud for at modtage pakkerne forskellige tidspunkter. Det vil du naturligvis modtage besked om.